2777
2789
عنوان

با همچین مهمونی باید چکار کنم😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 70 پست
میدونم میگ نیستیم😂 من اصلا دلم نمیخواد دیگ برم خونش.ففط میخوام یکاری کنم اون نیاد.بخدا پارسال یادمه ...

من بودم میگفتم همسرم گفته فلانی خودش راه نمیده ادمو تو خونش دوست ندارم ارتباط داشته باشیم ارتباط یک طرفه نمیشه

حالا خوبه نمیان چتر بشن ۳ ۴ روز بمونن اونوقت چیکار میکردی 

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ پا قزوینن پس امسال هر کس می خواد بیاد خوتتون بگو زنگ خرابه  پشت در رسیدین زنگ بزنید در رو ...

اره مگ همین کار رو کنم.پارسال بچش با لگد میکوبید ب در شوهرشم مشخص بود با انگشتراش داره در میزنه

امسال اومدن خونتون،شما بگین فردا شب شام می‌خوایم بیام خونه شما،خودتون جلو خودشون دعوت کنین خودتون. ...

اره ایمنم خوبه اما نمیگم شام میترسم سکته کنه کلا من ناهار شام جایی تا دعوتم نکنن نمیرم

میدونم میگ نیستیم😂 من اصلا دلم نمیخواد دیگ برم خونش.ففط میخوام یکاری کنم اون نیاد.بخدا پارسال یادمه ...

واویلا چه کنه!   هیچی دیگه اومدن یه چایی بیار و تموم!با این جماعت باید مثل خودش برخورد کرد

proud femenist  

من یه همکار این مدلی داشت همسرم با خانواده دو وعده چتر میشدن خونشون نزدیک بود راحت به خانمش گفتم عزیزم من ارتباط یک طرفه خوشم نمیاد ببخشید نمیتونم میزبانتون باشم امشب خودمون خونه دوستان دعوتیم 

اره ایمنم خوبه اما نمیگم شام میترسم سکته کنه کلا من ناهار شام جایی تا دعوتم نکنن نمیرم

اتفاقا بگو شام بزار متوجه شن،

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
اره مگ همین کار رو کنم.پارسال بچش با لگد میکوبید ب در شوهرشم مشخص بود با انگشتراش داره در میزنه

من چندین ساله این کارو کردم 

از آدمای سود جو بدم میاد 

هر کس رو دوست دارم میگم زنگ خرابه پشت در میاید زنگ بزنید 

برا اون عده انگشت شمار باز نمیکنم 

وای هنوزم میرین عید دیدنی ما سالهاست فقط مسافرت میریم عید دیدنی واقعا خیلی سخته خداروشکر  ما را ...

اره باور کن اگ شرایط سفر داشتیم میرفتیم هیچ سال خونه نمیموندم از عید بدم میاد