2777
2789

پدرشوهرم با مادر شوهرم همش اره بده تیشه بگیر بودن،الانم دو ساله رفته یه دختر ۴۰سال از خودش جوونتر گرفته با خونه و ماشین لاکچری و همه چیز داره زندگی میکنه،من وقتی بهش فکرم میکنم عوقم میگیره بماند مادر شوهرم تو این دو سال چه پدری از ما درآورد و ادامه هم داره.

الان مامان بابای خودم دو هفته ای دعوا دارن،بابام تو ۵۵سالگی تازه به این نتیجه رسیده مامانم درکش نمیکنه.

یعنی حالم بده به خدا

من ۱۸سالگی ازدواج کردم.با هزار مشکل با شوهرم ۱۱ساله زندگی کردم یکبار دعوامو گلایمو خونه کسی نبردم.همش گفتم مشکلاتم ربطی به خانواده نداره.بعد پدر مادرامون سر پیری یاد عشق و حالن،چرا من تو۳۰سالگی نباشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه می‌دونم  برنامه خاصی ندارم فقط حرصم میگیره

خب خودت گفتی چرا من عشقو حال نکنم همش حرصشون بخورم 

گفتم شاید برنامه ای داری 

به نظرم اصن بهشون فکر نکن هرکسی زندگیه خودشو داره 

منم پدر مادرم همیشه در حال تیکه انداختن بهمو تخریب کردن همن چه مجرد بودم چه الان که میرم خونشون 

برام اهمیت نداره 

مادرشوهرمم یجور دیگه سرجنگه با پدرشوهرم 

برادرمو زنش یجور دیگه

خب هرکی زندگیه خودشو داره نمیشه که غصه همرو بخوری ول کن بابا

خب خودت گفتی چرا من عشقو حال نکنم همش حرصشون بخورم  گفتم شاید برنامه ای داری  به نظرم اص ...

من یه بچه دارم،خودمم کار می کنم

صدجور اختلاف فکری و ...با شوهرم دارم،بالاخره با نقص هامون پذیرفتیم همو

ولی بخوام برم دنبال زندگی دلخواه خودم با توجه به اینکه زود ازدواج کردم مشابه کاریه که اونا تو۵۰-۶۰سالگی میکنن

آدمو از زندگی ناامید میکنن