2777
2789
عنوان

خانومای همدانی بیاید

124 بازدید | 13 پست

مبخام برا خرید بیام همدان

بنظرتون ارزش داره؟

کجا لباسای خوشگل داره

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

ارزش نداره نیا برو تهران.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش نداره نیا برو تهران.

شما همدانی هستید؟؟؟

خانواده همسرم میان خرید همدان 

همیشه میگن حراجه و جنستی عالی 

ولی خودم هیچ وقت لباس خوب تو تنشون ندیدم

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
شما همدانی هستید؟؟؟ خانواده همسرم میان خرید همدان  همیشه میگن حراجه و جنستی عالی  ولی خ ...

بله من همدانم.

من که کلی می گردم ولی لباس خوب و شیک پیدا نمی کنم....شایدم من سخت گیرم....ولی مادرم برای خرید میره تهران از همدان نمی خره و می گه پیدا نمی کنم اون چیزی رو که می خوام.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
شما همدانی هستید؟؟؟ خانواده همسرم میان خرید همدان  همیشه میگن حراجه و جنستی عالی  ولی خ ...

گلم جنسای خوبش حراج نیست والا گرونم هست، بازار حراج هم همه شهرها دارن و قیمتا یکسانه 

یکی یه دونه

والامن چیزخوب ندیدم اینجاهمه چیم گرونه خودم تهرانیم همسرم همدانی همدان زندگی میکنم مادرم ایناتهرانن سایزمونومیدونن هرچی میخوایم میگم برامون بگیرن من یه تاپ وشورتک ساده راحتی واسه همسرم پیدانکردم اینجا دلت خوشه همسرمم همه تیشرتاشوازوقتی ازدواج کردیم تهران میگیره همجنسشون عالیه هم قیمت هردفع دوتا یاسه تاخریده

خدایاخودت هوامون وداشته باش

والامن چیزخوب ندیدم اینجاهمه چیم گرونه خودم تهرانیم همسرم همدانی همدان زندگی میکنم مادرم ایناتهرانن ...

من خودم کرمانشاهم

ولی خانواده شوهرم اسلام ابادن از اونجا میان همدان

انقد میگن جنساش مفته و خوشگل ادم وسوسه میشه

برای خرید عقد منو از کرمانشاه اوردن همدان خرید

فقط تونستم ی روسری بخرم چیزی ب دلم ننشست 

الانم باز وسوسه ام کردن

من خودم کرمانشاهم ولی خانواده شوهرم اسلام ابادن از اونجا میان همدان انقد میگن جنساش مفته و خوشگل ا ...

نه هیچی نداره الکی خودتواذیت نکن من که این هفته دارم میرم خونه مامانم خریدامم میرم

نه هیچی نداره الکی خودتواذیت نکن من که این هفته دارم میرم خونه مامانم خریدامم میرم

مرسی عزیزم

سلام

کجا میرید. برای خرید. تهران

کجا. خوبه ؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

ممفیس شابدوالعظیم عبدوال اباد امام زاده حسن کوچه برلن هفت تیر 15خرداد

ممنون ک‌جواب دادی

همدان کدوم قسمت هاش باکلاس.  برای زندگی

شاید بیایم اونجا زندگی کنیم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

ممنون ک‌جواب دادی همدان کدوم قسمت هاش باکلاس.  برای زندگی شاید بیایم اونجا زندگی کنیم

باکلاسش که عزیزم اعتمادیه واستادان وسعدیس ولی خیلی گرونه خیلی

انشاالله که خیره

خواهش عزیزم