2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

191 بازدید | 10 پست

هیچ غلطی نمیکنم

گفتم میام تدریس خصوصی میکنم واقعا هم پول مدنظرم نبود زیاد 

کلا از تدریس کردن لذت میبرم خیلیییییی

به هرکسی رو انداختم رومو زمین انداخت

خسته شدم واقعااا

خب همه ی کارها که از همون اول اوکی نبودن باید چندین بار نه بشنوی سختی داره بعدم شما نباید درخوایت کنید برا تدریس شما آگهی بچسبونید اینور اونور هر کس مایل بود خودش زنگ میزنه 

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این احساس منفی که به خودت میدی بدتر کارو خراب میکنه که.انرژی وامید داشته باشه .اعتماد ب نفس داشته باش قوی باش وبه خودت ایمان داشته باش.راجت میتونی.راه های زیادی هست که میشه وامتحانش نکردی.قرار نیس که با یه بار انجام دادن بشه یا اگه نشد ناامید بشی.تبلیغ کن تو دیوار اینور اونور بسپار ب بقیه بالاخره پیدا میشه.کارتی چیزی چاپ کن بده مغازه ها یا برگه ای چیزی بنویس تبلیغ کن وهزار راه دیگه

خب همه ی کارها که از همون اول اوکی نبودن باید چندین بار نه بشنوی سختی داره بعدم شما نباید درخوایت کن ...

آگهی خیلی دادم

ولی بازم شانسمو امتحان میکنم

دعا کنید برام

این احساس منفی که به خودت میدی بدتر کارو خراب میکنه که.انرژی وامید داشته باشه .اعتماد ب نفس داشته با ...

راست میگید این چاپ کردنه به ذهنم نرسیده بود

ممنونم واقعا اینکارو حتما میکنم

راست میگید این چاپ کردنه به ذهنم نرسیده بود ممنونم واقعا اینکارو حتما میکنم

اره عزیزم.😉هیچوقت ناامید نباش.میتونی حتی خیلی ساده رو کاغذ اچار چاپ کنی تو مغازه هایی که میری بزنی رو ویترینی چیزی.ایدی تلگرامی اینستایی چیزی هم بذاری بیان

اره عزیزم.😉هیچوقت ناامید نباش.میتونی حتی خیلی ساده رو کاغذ اچار چاپ کنی تو مغازه هایی که میری بزنی ...

مرسی که یادم انداختی این کارو بکنم🤍مرسی عزیز دلممممم

مرسی که یادم انداختی این کارو بکنم🤍مرسی عزیز دلممممم

خواهش میکنم گلم .راااستی میتونی تو اینستا هم پیج بزنی واستوری بذاری تبلیغ کنی برا تدریس غیر حضوری وانلاین.یا مثلا تو روبیکا کانال بزنی که خود روبیکا هم تبلیغ کانالایی که توش هست رو میکنه و مخاطبای کانالت زیاد میشن و اونجا هم پکیج یا کلاسای غیر حضوری وانلاین بگیر

حتما حتما اینارو امتحان میکنم خیلی ماهی شما🥺🤍

فداتشم عزیزدلم😘.واقعا خوبه چون تو خود روبیکا هم کانال داشتن درامد داره

تو بخش درامدزاییش هم اونجوری درامد داری

هم راحت نشستی تو خونه از پشت گوشی و ضبط کردن یه کلیپ درامد در میاری

نکات درس رو میتونی ضبط کنی اگع نمیخوای تصویرت هم باشه فقط کتابو میگیری یه کلیپ ضبط میکنی و مث همین کلیپای تدریس واینا بار ها میتونی پکیج رو به کسی بفروشی.جدا از کلاس انلاین

تو کانالم یه نکته های ریزی میگی

حتمااااا جواب میگیری گلم 😘

فقط ناامید نباااش،وحس بد به دلت نده