2777
2789
عنوان

دوستان باردار چند هفته غربالگری اولو رفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 55 پست
نه گلم فامیل نیستیم سنمم ۲۵ تو خوانواده ام نداشتیم 

اون آزمایش ناف رومیدادی اطراف من ۳نفرگفتن بهشون فوری سقط کنید اون آزمایش رودان هیچ مشکلی نداشت الانم بچه هامون به دنیااومدن خداروشکرخوبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آزمایش ناف رومیدادی اطراف من ۳نفرگفتن بهشون فوری سقط کنید اون آزمایش رودان هیچ مشکلی نداشت الانم ...

چه بدونم من تجربه نداشتم دکترام ترسوندن

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
ولی غربالگری اولی رو حتما برو عزیزم هیچ اشکالی نداره برای سلامتی جنین هست 😊❤❤❤❤دورت بگردم 😊😊😊

قربونت برم عزیزم، من الان ۱۱ هفته و پنج روزه هستم، خودم دوس دارم برم، ولی استرس دارم، نکنه مشکلی باشه

چند روز جواب میدن؟ 

قربونت برم عزیزم، من الان ۱۱ هفته و پنج روزه هستم، خودم دوس دارم برم، ولی استرس دارم، نکنه مشکلی باش ...

سونوگرافیشو که همون لحظه بهتون میدن آزمایشش جوابش چندروزطول میکشه

ان شاالله همه به حاجتشون برسن
غربالگری اول یا دوم؟ چ مشکلی داشت؟

غربالگری اول اب پشت گردنش زیاد بود

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
انومالی چیه؟ چجوری انجام میشه؟ چه چیزایی رو مشخص میکنه

آنومالی همون سونوگرفی غربالگریه دومه دیگه ازنظرظاهری جنینو بررسی میکنه که مشکل نداشته باشه مثلا کلیه هاش کبدش مثانه ش وچیزای دیگه مشکل نداشته مغزش همه روبررسی میکنن خدایی نکرده نی نی فتق ایناهم داشته باشه تواین سونومعلوم میشه

ان شاالله همه به حاجتشون برسن