2777
2789
عنوان

مانتو عید... +شما چی خریدین؟!

3176 بازدید | 93 پست

سلام‌ دوستان عزیز 

من ۱۶ سالمه و اینکه یه مانتو بلند کرم رنگ دارم 

چادریم 

قدم هم نسبتا کوتاست

به نظرتون زشت میشه؟

اگر عکس مانتو قشنگ دارین بزارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مانتو کوتاه میپوشم کلا

ی مانتو عروسکی بنفش خریدم ی مانتو سبز کم رنگ 

ی مانتو جین زاپ دار

ی مانتو سفید ساده

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

این هفته میرم بازار. اگه چیزی پسندیدم که فبهاالمراد. اگه هم چیز خوب پیدا نکردم با همون پارسالیه سر میکنم. از قضا اونم رنگش کرمیه😅

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻