2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین اقداممه ، توروخدا دعاکنین باردار باشم این ماه

شمامگه باردارنیستی؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
شمامگه باردارنیستی؟

عزیزم بی بی چک و ازمایش دادم مثبت درومد اما هنوز ازموعد پریودیم نگذشته ، من همینطوری یهویی بیبی چک زدم یک روز مونده به تخمک گذاری اقدام کردم و لکه بینی دارم الان ، ازمایشم مثبت درومد اما دکترم میگه صبر کن موعد پریودیت برسه بعد مطمعن میشی😭

الان لکه بینی دارم خیلی میترسم 

عریزم راهنمایی میکنی چجور استفاده کنم؟چن بار اقدام داشتی

من برای بچه اولم روزی که دوخط کیت پررنگ شد و فرداشبش رابطه داشتم یعنی دوشب

برای بچه دومم دو روز پشت هم کیتم پررنگ شد هر دو روز و روز بعدش رابطه داشتم یعنی سه روز

کیت هم از روز ۹ سیکلم هر روز ساعت ۱۱ صبح میزدم

از کیت استفاده کردی؟کلا ۱بار اقدام کردی؟

من نرم افزار رو گوشیم دارم که خودش کیت تخمک گذاری رو محاسبه میکنه کلا ، من هم از قصد یک روز قبل تخمک گذاریم اقدام کردم 

بله عزیزم کلا یکبار اقدام کردم

عزیزم بی بی چک و ازمایش دادم مثبت درومد اما هنوز ازموعد پریودیم نگذشته ، من همینطوری یهویی بیبی چک ز ...

اولین ماهت بودک اقدام بودی؟استراحت کن

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
عزیزم بی بی چک و ازمایش دادم مثبت درومد اما هنوز ازموعد پریودیم نگذشته ، من همینطوری یهویی بیبی چک ز ...

نگران نباش عزیزم استراحت کن

بهت شیاف نداد دکتر؟

چند روز مونده به پریودت؟

من برای بچه اولم روزی که دوخط کیت پررنگ شد و فرداشبش رابطه داشتم یعنی دوشب برای بچه دومم دو روز پشت ...

سیکلت چن روزه بود؟من سیکلم ۳۵روزه هس از کی شروع کنم ‌کیت بزارم؟بچه هات پسرن؟