2777
2789
عنوان

چه رشته رزمی برم؟

106 بازدید | 13 پست

سلام 

میخواستم بپرسم که برای دختر چه رشته رزمی خوبه

من الان ۱۴ سالمه به نظرتون وارد رشته ای شم میتونم موفق شم؟

شما که رفتید به نظرتون خوبع

و چه رشته از رزمی ها بهتره

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رزمی دوست داری؟

من این سن ها که بودم والیبال رفتم چندتا مدال هم دارم از مسابقات باشگاهی شهرمون یا مسابقات بین مدارس

بعد از ازدواج رهاش کردم حالا دنبال یه فرصتم که از نو شروع کنم

وزنت؟؟؟

قد۱۶۳

وزن۶۷

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

ارهههههه صددرصد اینکه بدنت قوی شه و از پس خودت بر بیای خیلی خوبه

اگه دوس داری همه ورزشا تو یه رشته باشه ینی هم مبارزه هم اکروبات هم سیستم بندنیت و افکارت اوکی شه برو نینجتسو من خودم میرم نصف هم باشگاهیام همسن توان

رزمی دوست داری؟ من این سن ها که بودم والیبال رفتم چندتا مدال هم دارم از مسابقات باشگاهی شهرمون یا م ...

اره به رزمی خیلی علاقه دارم 

قبل کرونا چندماه والیبال رفتم ولی علاقه نداشتم

ارهههههه صددرصد اینکه بدنت قوی شه و از پس خودت بر بیای خیلی خوبه اگه دوس داری همه ورزشا تو یه رشته ...

ممنون

برو جدو 

شما خودتون کار میکنید؟

اره به رزمی خیلی علاقه دارم  قبل کرونا چندماه والیبال رفتم ولی علاقه نداشتم

اگر از لحاظ آمادگی جسمانی اوکی باشی زود پیشرفت میکنی

میتونی بری سالن صحبت کنی یک جلسه از تمرین هر رشته رزمی مثل تکواندو و کاراته و ...نگاه کنی ببینی از سبک کدوم بیشتر خوشت میاد

من به شخصه تکواندو رو دوست ندارم چون دخالت دست توی فنونش کمه و علاقم بیشتر به سمت بوکسه

حالا توهم تو یوتیوت فیلم از فایت هاشون ببین و سرکلاس استاد ها برو و تصمیم بگیر

اگر از لحاظ آمادگی جسمانی اوکی باشی زود پیشرفت میکنی میتونی بری سالن صحبت کنی یک جلسه از تمرین هر ر ...

ممنون از راهنماییت

شما خودتون کار میکنید؟

من کارمیکردم تا کمرقهوه ای جلو رفتم بعد دیگه باردارشدم نتونستم ادامه بدم ولی عالی ترین رشته رزمیه تعداد جدوکاراخیلی کمه ودرصد رسیدن به کشوری زیاده خوبیش به اینه که کلا دفاع شخصیه ومثل ورزشای رزمی دیگه کاتا نداره ورزش اولویت نیروهای نظامی وتکاوره

من کارمیکردم تا کمرقهوه ای جلو رفتم بعد دیگه باردارشدم نتونستم ادامه بدم ولی عالی ترین رشته رزمیه تع ...

ممنون❤💋