باهم در ارتباط هستن ، همسرت میخواد آتو نده خیلیم صمیمی هستن و منظورش اینکه امروز تعطیلی به من هم توجه کن ، واکنش نشون نده شمارشو سیو کن با خط جدید بهش پی ام بده وقتی همسرت خوابه بگو این شماره جدیدمه هر وقت کار داشتی فقط به این اس بده الانم نمیتونم صحبت کنم و روی اون خطم تماس نگیر فعلا تا خودم بهت بگم ببین واکنشش چیه
مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹
همسرمن رفت یجا برای درست کردن کمد خونه طرف ، بعد زنه هر یه ساعت زنگ میزد یچی میپرسید
هی من هیچی نگفتم ، هربارم بالای چنددقیقه بود مکالمشون
تا اینکه ساعت ۹ شب دوباره زنگ زد جواب داد توضیح داد بهش گذشت دوباره ساعت ۱۱ شب زنگ زد شوهرم جواب نداد دوباره ساعت ۱۲ شب زنگ زد من دیگه قاطی کردم یه دعوای اساسی راه انداختم
هنوزم با شوهرم قهرم🫥
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
یا کلاً زنه بدون منظور این جوری پیام میده به همه یا منظور داره و با هم رابطه دارن....
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
دوما بستگی ه شخصیت ایشون داره شاید آدم رک و راحتی هست که همین هم بنظر میاد و شاید هیچ منظوری نداره باید رفتو بشناسی که خودت بهتر همه میتونی بگی منظورش چیه