2777
2789
عنوان

زندگی بدون عشق چقدر دوم میاره

201 بازدید | 13 پست

تو سن شانزده سالگی ازدواج کردم ب اجبار مادر وپدرم زندگی سختی داشتم هرکاری میکردم خانوادم برام حرف درست میکردن انگار من غریبه بودم شوهرمو دوست ندارم ادم خوبیه ولی هیچ محبتی نداره فوق‌العاده ادم احساسی هستم قبل ازدواج 

یکیو میخواستم اونم منو خیلی دوست داشت اما خانوادم تا فهمیدن دعوا وکتک کاری میخواست بیاد خواستگاری ب هرسختی بود ب خانوادم گفتم گفتن پاشو بزاره اینجا زندش نمیزاریم منم ترسیدم هیچ کارب از دستم برنیومد تسلیم شدم ولی الان دارم عذاب میکشم تورو خدا بگین چیکار کنم 

الان چند سالته؟؟متنفرم از زندگی بدون عشق

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌تونه تمام تلاشش کنی تا شما عاشقش بشی.

خیلی ها بعد ازدواج عاشق هم شدن.

و خیلی ها که قبلاً عاشق هم بودند عشقشون به نفرت تبدیل شده 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
حمایت خونوادتو ک نداری بهش محبت کن شایدعشق بعدازدواج برات پیش بیاد سعی کن فعلن بچه دارنشی

نمیدونم مطمئن نیستم اخه برای عشق باید یه جذابیتی باشه دودلم طلاق بگیرم با ن 

تلاشی ک نمیکنه حس میکنم فقط یه همخونه دارم 

باید تلاش کنه از محبت خارها گل میشن چه برسه به موجود با احساسی مثل زن 

خیلی از نفرت ها با محبت تبدیل به عشق شده.

خودت هم میتونی پیش قدم بشی بهش محبت کن تا عاشقت بشه

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞