2777
2789

دو روز پیش یه خواستگار اومد واسم همه چیش خوب بود قیافشم معمولی بود ولی جالب اینه با اینکه من ازش سرتر بودم منو نپسندید

خودمو تعریف نمیکنم ولی واقعا من زشت نیستم نه تو چهرم نقصی دارم نه تو هیکلم

بنظرتون باید بخاطر این قضیه ناراحت باشم؟

دلم گرفته اعتماد بنفسم کلا با خاک یکسان شد

نمیدونم چطور سرِپام که هردفعه با وزنه وایستادم لب آب"*

اسی جان ببخشید 

دوستان کارت بانکیم گم کرده یکی چهل میلیون پول توشه چیکار کنم تعطیله هست باید صبرکنم تا فردا

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما زشت نیستی عیبی هم نداری ولی خب طرف سلیقش اوکی نبود باهات ناراحتی نداره ک

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

این ماه دو تا خواستگار برا من اومد دوتاشون هم نپسندیدن البته خود پسرا نیومده بودن مادراشون نپسندیدن قبل اینم خیلی اومده و نپسندیده

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
اسی جان ببخشید  دوستان کارت بانکیم گم کرده یکی چهل میلیون پول توشه چیکار کنم تعطیله هست باید ...

با عابر کارت بسوزونش خدمات بدون کارت رو بزن شماره کارتت رو بزن 

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم