2777
2789
عنوان

از شدت بیکاری دلم😈

368 بازدید | 21 پست

خواستم بگم از شدت بیکاری دلم بچه میخواد😁 به چند دلیل

۱هیچ جا نمیرم بچه رو بهونه میکنم

۲هیچ کس نمیاد چون بچه دارم سرم شلوغه😁

۳هرچی هرجور که بخوام میخرم به بهونه بچع😝

۴یه اسباب بازی خوردنی دارم که سرم باهاش گرمه

۵ دوتایی میریم رو اعصاب شوهرم

۶فوقش جایی هم رفتم میندازمش به جون بقیه خودم راحت میشینم

۷دوران حاملگی هرچی که الان شوهرم نمیزاره بخورم رو به بهونه هوس کردن میخورم😋

اقا من رد دادم  ررررردددد هیشکی نیس اینجا منو خوبم کنه دیگع دارم دیونه میشم

این۵امین کاربریمه 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مورد ۵ برعکس میشه 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

فک کردی 😂😂😂😂همه چی بد تر میشه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

مورد ۶👎شوخیشم بده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
انگار خیلیا این کارو باهات کردن🤣

یس🤣🤣🤣🤣🤣

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

اسی جان ببخشید 

دوستان کارت بانکیم گم کرده یکی چهل میلیون پول توشه چیکار کنم تعطیله هست باید صبرکنم تا فردا

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
خدا هم از دستم فرار کرده 🤣هرکاری کرد دید فایده نداره منو گذاشت و در رفت

استغفرالله  

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏

۱بهونه خوبی نیس 

۲بیشتر میان که فسقلیتو ببینن 

۳نفهمیدم منظورت چیه

۴اون اسباب بازی نیس که سکوت کنه و هیچ کاری نکنه اونقدر که اذیتت میکنه به غلط کرذن میوفتی 🤣

۵دوتایی میرن تو اعصاب تو چون شوهرت هم باهاش بچه تر میشه

۶هیچ کس موقع گریه کردنش نگهش نمیداره نهایت چند دیقه که میخنده نگهش میدارن بعد وقتی گریه کنه میندازن سر خودت 

۷هرچی بخوای میگه برا بچه ضرر داره 😑😑

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین