2821
2789

میخام ایده بگیرم چون دوتابچع کوچیک دارم ک نمیذارن غذاهای خوب بپزمو وقت بذارم برای غذا،،،میخام بدونم چ چیزایی رو میشه فریز کرد ک راحت برداری و بپزی،منکه تاالان فقط مرغ وگوشت و ذرت وهویج دارم تو یخچال،و ی سوال دگ اینکه میشه کوفته قلقلی فریز کرد برای آش دوغ ؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی ک بشه،نخود سبز ذرت باقالی لوبیا سبز حبوبات پخته انواع ناگت وهمبرگر انواع میگو و ماهی ،کنگر  ...

و سبزی 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

لپه .لوبیا .ذرت .پیاز سرخ شده .مواد فلافل .

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من از چیزی که فریز شه خوشم نمیاد همینحوری چیزایی که میخوریم خاصیت ندارن دیگه فریزشن بدتر

فقط گوشت و مرغ و سبزی قرمه رو فریزمیکنم

شماهم سعی کن بخاطر بچه ها غذای فریزی ندی بهشون شبها مواد اولیه اشو اماده کن طی روز بپز

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اره میشه من حتی مایع کتلت رو البته بدون پیاز فریز مبکنم 

ما خانمها ایرانی همه چی رو فریز میکنیم هر چی هم نشد ترشی میزارم😂😂😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فسنجون فریز میکنم همیشه البته ابشو بعدا توش مرغ میریزم سرخ شده..کوفته تبریزی میشه فریز کرد،فلافل قالب بزن فریز کن،حبوبات پخته،بادمجون سرخ شده ،و کبابی،پوره گوجه برا املت

ok bye
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز