2777
2789
عنوان

ببینید من حق دارم دلخور شم؟

286 بازدید | 31 پست

۲ساله ازدواج کردم و بچه ندارم 

خونه مادر شوهرم بودیم ۲خواهر سوهر دارم اونجا بودن و دختر خاله های شوهرم و خاله هاش البته که خیلی منو تو جمع های خودشون راه نمیدن کم محلی میکنن بهم مثلا در مورد ساده ترین چیز حرف بزنن اب و هوا مثلا بگن هوا بارونیه فردا من بگم اع خاله فردا بارونیه ؟ جوابم رو نمیدن انگار که نشنبدن صدای منو 

نه یبار دوبار هرفعه حرف بزنم همینه 

بعد هم میگن فلانی خودش زو میگیره برامون و فک میکنه از دماغ فیل افتاده 

و کلی حرف میزنن 

حالا ما خونه مادرسوهرم بودبمو بحث پارک بادی بانوان شد گفتن خوبه و فلان منم گفتم اره مال خیابان فرسته پارک بادیش خیلی خوبه ،بعد جلوی خودم همه با هم قرار گذاشتن باهم فلانی فلان روز خوبه بریم ؟ اصلا یه کلمه به من نگفتن که تو هم بیا روزس رو باهم هماهنگ کردن شاغلن که برن و رفتن بهذمنم نگفتن 

من به شوهرم گفتم میگه اونا شعور ندارن من چیکار کنم ؟ 

واقعا من باید چیکار کنم الان 

حق داری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هیچ کار محل نذار اصلاااااا مقصر مادرشوهرت که اجازه میده خواهرش به شما بی احترامی کنه

اصلا یه سوال چرا میری تو جمعشون؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
وافعا ناراحتم نمبدونم چیکار کنم 

نرو تو جمعشون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
واقعا هیچ کار محل نذار اصلاااااا مقصر مادرشوهرت که اجازه میده خواهرش به شما بی احترامی کنه اصلا یه ...

بخاطر شوهرم,هفته ای یبار میرم خونه مادر شوهرم بعد یهو انام هستن 

حق داری، بهترین راه برخورد با اینجور ادما اینه که مغرور باشی و خودتو بگیری، اینجوری میان سمتت. اصلا سوال نکن و حرف نزن تا نظر نخواستن، خودتو بالا بگیر

به شوهرتم چیزی ازشون نگو چون اون که مسئول فامیلاش نیست، خودت بده میشی

لایک نکن لطفا