2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یاسوجم

نظرمم اینه که موقع ها نیاید

چون هم سرده هم دائم برف و بارونه

ما تا اولای خرداد هوامون سرده

ولی جاهایی که بتونید اقامت کنید 

هتل المپیک باقری

هتل پارسیان

هتل جهانگردی

که بینشون اولی پیشنهاد میکنم

جاهای دیدنی هم که آبشار یاسوج، آبشار مارگون، پیست اسکی کاکان البته برای وقتایی مثل الان، سیسخت( کوه گل) که اردیبهشت خیلی زیباست، روستای قلات، پارک چنگلی، چرام (چشمه بلقیس) الان خیلی زیباست، 

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...
من خودم یاسوجم نظرمم اینه که موقع ها نیاید چون هم سرده هم دائم برف و بارونه ما تا اولای خرداد هوا ...

چه عالی 

من دوست دارم برف ببینم که تو این فصل مشتاق رفتنم 

هتلم یکی از دوستای خانوادگی هم هتل باقری رو پیشنهاد دادن. 

خونه باغ ندارع ؟

کجاش میشه رفت که برف ببینم 

من خودم یاسوجم نظرمم اینه که موقع ها نیاید چون هم سرده هم دائم برف و بارونه ما تا اولای خرداد هوا ...

درمورد خرید و اینا هم پاساژ خاصی نداره، چند تا خیابونه که فروشگاه های به نسبت خوبی داره، پرنسس، دختر شایسته، آوین خانوم، لاوان، و یه بازار هم به تازگی باز شده که من تا به حال نرفتم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم (بازار امام علی)

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...
چه عالی  من دوست دارم برف ببینم که تو این فصل مشتاق رفتنم  هتلم یکی از دوستای خانوادگی ه ...

شما الان تو خود یاسوج هم میتونی برف ببینی، جالبی این هتل اینه که سالن ورزش، استخر، آرایشگاه، رستوران، فست فود، کافی شاپ، رستوران گردان هم داره و روی یک تپه ی بلند تو یاسوجه...برای برف هم پیست اسکی کاکان خوبه که ما تو زبون خودمون بهش میگیم کاکون

شما الان تو خود یاسوج هم میتونی برف ببینی، جالبی این هتل اینه که سالن ورزش، استخر، آرایشگاه، رستوران ...

حتی این هتل ، پارک کودک، سالن بولینگ، بیلیارد هم داره

شما از کجا می‌خواین بیاید؟

عزیزم درخواست دوستی دادم میشه درخواست قبول کنی 

شرمنده عزیزم نمیتونم