الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا الکی بازار رو خراب میکنید، من برادرم اصفهان از همکار من حوالشو خرید ۲۰۰ تومن گی تو این ...
من خودم طرح مادران برنده شدم دی ماه ۴۱۵ فروختم اما با قیمت جدید تا۵۰۰ هم پول میدن واسش و واس خودم وظیفه دونستم که به مادرای عزیز اطلاع بدم قیمت واقعی حواله رو که سرشون کلاه نره وعده حتی خریدار هم بشون معرفی میکنم البته دگنیتی تا ۶۵۰ هست
یعنی الان کسی دیگنیتی برنده بشه فقط حوالشو۹۵۰میخرن شمامطمئنی؟
نمیدونم والله تا حالا هیچ کس همچین قیمتی نداده فقط اگه واقعا باشه لطفا معرفی کنید که خانمایی رو که اسمشون درمیاد رو بفرستیم سمتش اما فک کنم این خودش مصرف کننده اس که همچین قیمتی داده وگرنه دلال جماعت به سود ۵۰ ملیون راضی نمیشن حالا دلالی که من میشناسم قیمت خوبی میده نسبت به بقیه ولی باز اگه جایی بیشتر باشه دخترای فامیل و هر مادری که بم بگه رو بش معرفی میکنم هدف سود بیشتر مادراس