2777
2789
عنوان

ثبت نام بهمن موتور

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوآله های بهمن موتور کمتر از ۴۵۰ تومان نیست

چرا الکی بازار رو خراب میکنید، من برادرم اصفهان از همکار من حوالشو خرید ۲۰۰ تومن

گی تو این مافیا بازیا. انگار دوباره هیچکس از مردم عادی برنده نشده، همرو میدن واسه رانت به این دولتیا

چرا الکی بازار رو خراب میکنید، من برادرم اصفهان از همکار من حوالشو خرید ۲۰۰ تومن گی تو این ...

من خودم طرح مادران برنده شدم دی ماه ۴۱۵ فروختم اما با قیمت جدید تا۵۰۰ هم پول میدن واسش و واس خودم وظیفه دونستم که به مادرای عزیز اطلاع بدم قیمت واقعی حواله رو که سرشون کلاه نره وعده حتی خریدار هم بشون معرفی میکنم البته دگنیتی تا ۶۵۰ هست

چرا الکی بازار رو خراب میکنید، من برادرم اصفهان از همکار من حوالشو خرید ۲۰۰ تومن گی تو این ...

درضمن قیمت بازار فدلیتی معلومه و قیمت کارخانه هم معلومه پس باید حواله رو بیشتر از مادر خرید

یعنی الان کسی دیگنیتی برنده بشه فقط حوالشو۹۵۰میخرن شمامطمئنی؟

نمیدونم والله تا حالا هیچ کس همچین قیمتی نداده فقط اگه واقعا باشه لطفا معرفی کنید که خانمایی رو که اسمشون درمیاد رو بفرستیم سمتش اما فک کنم این خودش مصرف کننده اس که همچین قیمتی داده وگرنه دلال جماعت به سود ۵۰ ملیون راضی نمیشن حالا دلالی که من میشناسم قیمت خوبی میده نسبت به بقیه ولی باز اگه جایی بیشتر باشه دخترای فامیل و هر مادری که بم بگه رو بش معرفی میکنم هدف سود بیشتر مادراس