2777
2789
بچه ها اگه فهمیدید جایی رو به منم بگید

من یه جا رو میشناسم انواع رقص خصوصی میزاره جلسه ای ۲۰‌یا ۳۰تومن روی هر آهنگی که دوست دارید طراحی میکنه لطفا تشریف بیارید خصوصی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جا رو میشناسم انواع رقص خصوصی میزاره جلسه ای ۲۰‌یا ۳۰تومن روی هر آهنگی که دوست دارید طراحی میک ...

خب بگید بهم نمیدونم چجور بیام خصوصی!!!

تلگرام @shakibmy یا همینجا بهم بگید مرسیییی

من یه جا رو میشناسم رقص خصوصی میزاره جلسه ای ۲۰‌یا ۳۰تومن لطفا خصوصی 

ببخشيد آدرسش رو بمن بگيد؟ در خواست دوستي دادم بهت

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
عه . پری. منم این مربیه که پیشش میرفتم تو خانه اصفهان کلاس میذاشت. من یه دوره رقص ایرانی رفتم پیشش. ...

سلام . ببخشید میشه به منم بگین کجا میرفتین که منم ثبت نام کنم . خانه اصفهان سالن یا باشگاه درس میدادن یا تو خونه درس میدادن؟ چون حتما میخوام یه جا معتبر باشه که بتونم اعتماد کنم