2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه آ درس اموزشگاه رقص و ک اینقد علنی نمیگن ولی من یکی سرااااغ دارم میخوای آدرس و خصوصی بگم البته قب ...

سلام عزیزم میشه ادرس و شماره تلفن رو به منم بدی خیلی دنبالشم...🙏🏻

سلام دخیا امیدوارم حالتون خوب باشه 

من مربی رقص هستم در اصفهان در خانه خودم و انلاین در واتساپ یا برنامه هایی مثل زوم رقص اموزش میدم 

ایرانی . عربی . عروس و غیره 

اگر خواستین به این شماره پیام بدین 09135492514

خوشحال میشم بهتون رقص اموزش بدم 

سلام دخترا خوبین کسی ادرسی شماره تلفنی داره واسه رقص ترو خدا هرکی داره بهم بده هرچی میگردم نیس هیچکی ...

سلام عزیزم من خودم مربی رقص هستم انلاین و در منزل اموزش میدم اصلا نگران نباش 

سلام . ببخشید میشه به منم بگین کجا میرفتین که منم ثبت نام کنم . خانه اصفهان سالن یا باشگاه درس میداد ...

سلام عزیزم من خودم مربی رقص هستم خیالت راحت من هم انلاین و هم داخل خونه اموزش میدم الانم دنبال باشگاه خوب هستم که باز باشه و بدونم اوکی از همه لحاظ از کسی برای کلاسها خواست بهم پیام بده 09135492514❤️

سلام خانمی میشه لطف کنی ادرس یاشماره تلفن کلاس رقص توی اصفهان را برای منم بفرستید خیلی دنبالشم

سلام عزیزم من مربی رقص هستم منزل و انلاین اموزش میدم اگر باشگاه و سالن خوبی هم پیدا کنم طرف های رباط سوم یا خانه اصفهان خوبه دوستان من خودم رباط دوم هستم بهتون نزدیکم اگر خواستین بهم پیام بدین برای کلاس ها09135492514