خانمامن کم کاری تیروئید دارم قرص لووتیروکسین میخورم بعد شنیدم دکتر به همسایمون ک قلبش مشکل داره گفته باید از اون ورق آبیا بخوری کسی تاحالا دراین مورد چیزی شنیده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
ریزش مومو بیشتر میکرد.قرص تیروئید کلا یکی از عوارضش ریزش موعه ایرانیش ریزش موم خیلی بیشتر بود.همشم ضعف میکردم و گشنم بود
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
اها چون من تپش قلب دارم و اضطراب زیاد شباهم خواب نمیرم گفتم شاید بخاطر قرصه باشه چون تو شهر ما ایران ...
اینم یکی از عوارضشه.داروخونههای خاص دارن.من به زور یه داروخونه پیدا کردم اونم قایم میکنن نمیدن میرم میگم از خودتون گرفتم میدن