الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شبایی که خوابم نمیاد هم خیلی میام سایت ولی خب شانس منه همیشه ۱۰ میخوابم بیشتر اوقات
امروز به خودت قول بده از دیروزت یکم بهتر باشی.فقط یک درصد بهتر از دیروزت باش.مهم نیست زندگیت اون طور که میخواهی نیست.مهم نیست،آدمای اطرافت چجوری هستن.مهم نیست اگه از خودت خیلی راضی نیستی.فقط این مهمه که تو همون آدم دیــروز نباشی،یعنی امروز آدم جدیدی باشی!فقط یک درصد،کمتر به افکار منفیت فکر کن،یک درصد بیشتر بخند،یک درصد بیشتر شاد باش،یک درصد آروم تر باش،یک درصد بیشتر به رویاهات فکر کن،فقط یک درصد کافیه برای امروز.اگه میخوای تغییر کنی،نیاز نیست که یک شبه متحول بشی از (یک درصــد)شـروع کــن!با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم و آقایون بی زحمت در تاپیکای بنده حضور پیدا نکنند و پستی نذارند.لینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16752039893414
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️