2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. متاسفانه هیچی ، فقط و فقط درس خوندم. البته اینکه شرایط اقتصادی بد بود و هیچ کلاسی هم نمیشد برم بی تاثیر نیست.

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

چند روز دیگه ۲۹ سالم میشه و هیچی. تا الان فقط زبان تدریس میکنم. کم کما میخوام سئو هم یاد بگیرم ولی حجم درس‌های زبانم زیادن 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
مدرک قالبافی دارم مدرک کامپبوترمم گرفتم اما الان همش یادم رفته دارم طب سنتی روهم یادمیگیرم درواقع زب ...

اگه یادتونم رفته باشه مشکلی نیست چون مدرکشو دارید وبا یبار مرور کردن دوباره یادتون میاد

اگه یادتونم رفته باشه مشکلی نیست چون مدرکشو دارید وبا یبار مرور کردن دوباره یادتون میاد

کامپیوتر دیگه نداریم هی میخوایم لپ تاپ بگیریم اونم هرچی مامیدوییم اونم میدوئه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
کجا تدریس میکنید ؟ چه مدرکی گرفتید ؟ 

آموزشگاه و شاگرد خصوصی. مدرک زبان از سفارت 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
ژاپنی درس میدید ؟ چه سخت  مگه زیاد هستند کسانی که بخوان یاد بگیرند ؟

بله عزیزم، بله زبان‌آموز زیاد هست منتهی چون زبان سختیه اکثرا بعد یکی دو ماه انصراف میدن😅