2777
2789
عنوان

ارزش زن و تغییر رفتارهای ضدزن...

777 بازدید | 33 پست

سلام دوستان امشب خونه پدرشوهرم دعوت بودیم کله پاچه گذاشته بودن.حدود ۲۲ نفر . شام رو که مادر پخته بود سفره رو ما خانوما انداختیم مادرشوهرم موقع کشیدن ظرف ها هی میگفت مردا رو بیشتر بکشید کلا اینجوریه هی واسه غذا میگه مردونه زنونه. حاضره خانوما گرسنگی بکشن ولی مردا غذا بخورن😟 بعد سفره رو ما جمع کردیم مردا لم دادن به کارت بازی و پلی استیشن و فوتبال دیدن😟😟😟  میدونم خیلی خانواده های سنتی ایرانی شاید اینجوری باشن ولی انقدر به من امشب برخوررررد. انگار ماخانوم ها کلا اومدیم مهمونی کار کنیم. همه ما خانومای فامیل هم مثل شوهرامون شاغلیم و بچه داریم. چندبار اومدم چیزی بگم یه تیکه ای بندازم دیدم کدورت درست میشه. بنظرتون چجوری میشه این رفتار ها رو درست کرد. دلم میخواد فرهنگمون درست بشه . ارزش زن پس چی میشه. تازه آخر مهمونی از بس ظرفا زیاد بود مادرشوهرم هی میگفت باید به مردا چای نبات هم بدم دیر نشه چای شون😒😒😒😒😒

خوبه تو هم میباس مث اوت مردا بشینی لم یدی، اونا حتما زناشون عادت دارن ب کلفتی 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه وقتی وظیفه اضافی که برای مرده برای خودتون میخرید همین میشه

من مخالف صد در صدم هیچ وقتم کلفتی واسشون نمیکنم.تو آشپزخونه میرم ولی در حد چای ریختن یا خشک کردن ظرفا. خیلی متنفرم از این حالت

عزیزم قدیم خانما بیرون کار نمیکردن، کار خونه با خانوما بوده کار بیرون با مردا. مادرشوهرت بنده خدا هم احتمالا همینجوری عادت کرده. در مورد غذا هم مردا معمولا بیشتر میخورن، زیاد حساسیت نشون نده. 

شما اگه میخوای تغییری ایجاد کنی با تیکه و کنایه امکان پذیر نیست و فقط دلخوری درست میشه . 

از شوهر خودت شروع کن و اصلاحش کن. اون که پاشه کمک کنه بقیه هم کم کم بلند میشن. 

ما تو مهمونیامون مردا هم همیشه کمک میکنن. 

یکی اژ دلایلی ک دیگ کار نرفتم و ترجیه دادم توخونه بخورم بخابم و خرجمو شوهر بده والا

ربطی به شاغل بودن زن نداره. یکم شعور باید داشته باشن پاشن همه باهم جمع کنن. حالا زن چه خونه دار چه شاغل.

من مخالف صد در صدم هیچ وقتم کلفتی واسشون نمیکنم.تو آشپزخونه میرم ولی در حد چای ریختن یا خشک کردن ظرف ...

افرین منم هیچوقت تن به این هفت ندادم و خودم رو همسطح و حتی بالاتر از آقایون هم می‌دونم(بالاتر بنا به دلایلی!) ولی خانواده همسرم بخاطر این اخلاقم همیشه با من دشمن بودن و هستن

افرین منم هیچوقت تن به این هفت ندادم و خودم رو همسطح و حتی بالاتر از آقایون هم می‌دونم(بالاتر بنا به ...

وای دقیقا منم خودم احساس میکنم از بعضی از این مردها از هم‌سطح بودن هم بالاترم