دوماهه جدا شدیم ازش متنفر شده بودم چون دوران عقدمون خوب نبود کار نداشت شرایط نداشت . الان استخدام نظام شده . دلم براش تنگ شده بود باهاش صحبت کردم استخدام شده ماشین گرفته با وام ازدواجمون .بهم میگه برگردیم به هم . ولی نمیدونم چیکار کنم از یه طرف هم دوسش دارم هم تو بلاتکلیفی موندم مثل دیوونه ها جدا شدم حالام نمیتونم تحمل کنم نبودنشو😔😔
نمیدونستم تازه پیام دادم بهش فهمیدم و بهم گف استخدام شده و اینا. ما همو دوس داشتیم خیلی ولی سر ...
اگر اذیتت میکرده اگر مشکلات دیگه داشتین برنگرد اگر بحث پول بوده برگرد
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه مشکل اخلاقی نبود مشکلمون این بود که فکر کردیم کار نمیکنه ولی اون منتظر کار دولتی بوده . برا همین ...
پس برگرد بهش اگه خودشم مایله😍😍😍
یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
اگه کات کردن رابطه از سمت شما بوده و بخاطر پول بوده بهتره برنگردی
چون اقایون هیچوقت ادمایی که بخاطر پول کنارشون گذاشته رو نمیبخشن
ولی خب اگه سر مسائل دیگه جدا شدین بهش بگو بیاد یه مدت برین مشاوره و بعدش برگردین
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان
بخاطر این دلایل ولش دادی واقعا و هیچ مشکلی نداشت خودش؟اگه اره که من میگم برنگرد چون تو زندگی شاید بارها شرایط از این بدترم باشه هر دفعه میخوای همین کارو کنی؟