2777
2789
عنوان

دلم میخواد برگردم به نامزد عقدی سابقم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 38 پست
نمیدونستم تازه پیام دادم بهش فهمیدم و بهم گف استخدام شده و اینا.  ما همو دوس داشتیم خیلی ولی سر ...

اگر اذیتت میکرده اگر مشکلات دیگه داشتین برنگرد اگر بحث پول بوده برگرد

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
دقیقا منم دقتی با شوهرم دوست شدم دانشجو بود، تو سختیا کنارش بودم الان واسه خودش کسیه، خونه و ماشینو ...

خدا رو شکر عزیزم زن و شوهر تو سختی باید خودشونو ثابت کنند وگرنه تو روزای خوش که همه همون آدم خوبه ان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر مشکلتون فقط کار و شغل و پول بوده برگرد بهش اگر مشکل اخلاقی داشت اصلا برنگرد 

نه مشکل اخلاقی نبود مشکلمون این بود که فکر کردیم کار نمیکنه ولی اون منتظر کار دولتی بوده . برا همین کار نمیرفت ماهم بهم زدیم بیشتر سر مشکل مالی و شغل 

نه مشکل اخلاقی نبود مشکلمون این بود که فکر کردیم کار نمیکنه ولی اون منتظر کار دولتی بوده . برا همین ...

پس برگرد بهش اگه خودشم مایله😍😍😍

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
خب برگرد چرا برنمیگردی تو وام ازدواجتو چیکار کردی

من واممو نگرفتم ضامن نداشتم 

میترسم دوباره ب مشکل بخوریم هرچند اون التماس میکرد ک جدا نشم ازش ولی من ترسیده بودم 

نه مشکل اخلاقی نبود مشکلمون این بود که فکر کردیم کار نمیکنه ولی اون منتظر کار دولتی بوده . برا همین ...

خب شغل نظامی هم هیچوقت خونه نیست گاهی یک ماه میره ماموریت شهر دیگه و خدا داند چکار کنه اونجا 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
ای جونم🙂💔برگرد خبب هنوز دوست دارع و دوسش داری

انقدر دلمون تنگه.  ولی دوران عقدمون بدترین دوران بود همش دعوا و درگیری ولی بازم اون نخواست جدا شیم التماس کرد گریه کرد ولی من صبر نکردم 

اگه کات کردن رابطه از سمت شما بوده و بخاطر پول بوده بهتره برنگردی 

چون اقایون هیچوقت ادمایی که بخاطر پول کنارشون گذاشته رو نمیبخشن 

ولی خب اگه سر مسائل دیگه جدا شدین بهش بگو بیاد یه مدت برین مشاوره و بعدش برگردین 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اگه کات کردن رابطه از سمت شما بوده و بخاطر پول بوده بهتره برنگردی  چون اقایون هیچوقت ادمایی که ...

بخاطر پول نبود بیشتر بخاطر  کار بود . چون سرکار نمیرفت ولی منتظر کار دولتی بود ما فکر کردیم سرکار نمیره