2777
2789
عنوان

کپسول فلوکانازول کسی خرده ؟برا تعیین جنسیته؟یاعفونت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گلم اصلا نباید بخوری بزار بعد از اینکه پریود شدی بخور ک مطمئن شی باردار نیستی

وای جدی 

خداراشکر ۲تا بیشتر نخوردم انشاالله خدا بخواد پریود نشم اینبار ک‌نمیخورم دیگ اما پریود شدم بعدش میخورم 

بنظرتون میشه برا تعیین جنسیت پسر هم استفاده کرد؟

اولین باره من همچین چیزی رو میشنوم

فلوکونازول ۱۵۰ میلی گرم تک دوز، برای عفونت کاندیدایی و قارچی استفاده میشه

حرف شما مثل همه ی روش های قدیمی که مادربزرگا و نسلای قدیم میشنیدن فلان ماده ی غذایی باعث میشه بچه پسر بشه و ... هست، در همون حدِ تاثیر مواد غذایی روی ph واژن این دارو هم با درمان عفونت، ph واژن رو به حالت نرمال برمیگردونه و قلیایی تر میشه

کاملا غیر علمی و عمه درمانی طور مممممممممممکنه این روند روی جنسیت اسپرم خوشبختی که قراره به تخمک برسه اثر بذاره

چیز علمی و ثابت شده ای نیست که من بخوام بهتون بگم، استدلالش میشه مثل همون حرف های قدیمی و غیرعلمی و اکثرا اشتباه

اره خوب هرچی محیط واژن قلیایی تربشه بهتره دیگ  میشه خرد یان

شدنش که میشه

اما از نظر علمی ثابت شده نیست

بالاخره ۵۰ درصد احتمال داره بچه دختر بشه، ۵۰ درصد پسر

شاید بخورید و نخورید فرق چندانی نداشته باشه