2777
2789
عنوان

خرید عید و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 146 پست
والا من اطرافم‌معمولا مردا نمی‌خرن اگه نداشته باشن بعد تو از خودت میزنی بخاطر  شوهرت بعدا که پی ...

اونم در عوض ماشین و خونه بنام من زده 40 تومن وام گرفته زده حساب من میگ هرچی دارم از تو دارم مال توعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراک

توی دیوار سرچ کن کفش و لباس بچه برو قسمت آگهی های فروشگاهی 

فروشگاه هایی هستن ک لباس قیمت مناسب گذاشتن ببین پسندت میشه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

عزیزم ۱ تومن کم نیست میتونی بخری شلوار ۳۵۰ پیرهن ۳۰۰ اگه ماهر باشی و تخفیف بگیری با ۱۱۰۰ نهایتا تموم میشه 

قشنگ بگرد قیمت مناسب و شیک پیدا کن 

اون بچه بزرگ میشه سال بعد دوباره باید بخری زیاد حساس نباش🥲

من فقط برا بچه هام و شوهرم چی میخرم بخدا خودم 4ساله کفش نخریدم هرسال برا اینا میخرم 

چقدر اشتباه میکنی شما حالا بچه یه چیزی عقلش نمیرسه گناه داره ولی شوهرت چجوری دلش میاد خرید کنه شما خرید نکنی اگر مثلا یه بار شما خرید کنی یه بار شوهرت خوبه نه اینکه شما چیزی نخری