2777
2789
عنوان

خرید عید و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا

خب عزیزم درست گفته با یه تومن واسه دوتا بچه چی میخواستی بخری ؟

با همون دوتومن هم چیز خاصی نمیتونی بخری متاسفانه 

واقعیت هست ناراحت نشو خدا لعنت کنه باعث این گرونی ها رو 

ببخشید نمیدونم درسته که بگم یا نه ولی یه آدم باشعور همچین حرفی نمیزنه حالا میگیم جمله ی اولش شوخی ک ...

نمیدونم چرا اینطور گفت اونم توی جمع 

بچمم شنید

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
خدا لعنت کنه مسبب گرونی ها رو به کفش نمیرسه دیگه 

چ میشه کرد دیگه،من بچه هام کوچیکن کفش لازم ندارن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من فقط برا بچه هام و شوهرم چی میخرم بخدا خودم 4ساله کفش نخریدم هرسال برا اینا میخرم 

والا من اطرافم‌معمولا مردا نمی‌خرن اگه نداشته باشن بعد تو از خودت میزنی بخاطر  شوهرت بعدا که پیر شدی میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی