2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 22 پست
نمیدونم بارها بهم گفته این بینی به صورتت نمیاد مثلا فلان همکارم عمل کرده خیلی عوض شده  خلاصه ر ...

من ۱ماه پیش عمل کردم بعدش کلی خندم گرفت که میترسیدم :))) خیلی راحت بود، ۳روز استراحت میکنی بعد دیگه کلا اوکی ای 

من ۱ماه پیش عمل کردم بعدش کلی خندم گرفت که میترسیدم :))) خیلی راحت بود، ۳روز استراحت میکنی بعد دیگه ...

واقعا ؟مرسی که اومدی وجواب دادی

منم مثل خوره افتاده به جونم 

میگم روز اول سخته که بیهوش بشی بیدار بشی نتونی نفس بکشی و درد داشته باشی و خونریزیش زیاد باشه و فرمش بد باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوانه ای به خدا یکی پول نداره در حسرت عمله یکی هم شوهرش میگ برو ناز داره 

پولشو اون میده نازشو تو میکنی من جای تو باشم هم بینی مو عمل میکنم هر هفته میرم پاکسازی خودمو میکنم عروسک والله

واقعا ؟مرسی که اومدی وجواب دادی منم مثل خوره افتاده به جونم  میگم روز اول سخته که بیهوش بشی ب ...

روز اول من چون تاثیر بیهوشی روم مونده بود زیاد سختی نکشیدم همش چرت میزدم، بچه هارو اگه پدرشون نگه داره شما بتونی استراحت کنی مشکلی نداری، یه دستگاه بخور هم تو اتاق بذاری نفس کشیدن برات راحت تر میشه، خون ریزی و گلو درد داری یکم روز اول

دیوانه ای به خدا یکی پول نداره در حسرت عمله یکی هم شوهرش میگ برو ناز داره  پولشو اون میده نازش ...

اره همکاراش خانمای خیلی خوشگل ونازی دارن 

میخواد مثل اونا بشم ولی متاسفانه من از عمل بینی خیلی میترسم

اره همکاراش خانمای خیلی خوشگل ونازی دارن  میخواد مثل اونا بشم ولی متاسفانه من از عمل بینی خیلی ...

من خودم ۴ سال پیش عمل کردم ۲۲ سالمه خب هیچی نداره هیچی ببین من حتی درد بینی و خون ریزی هم نداشتم من خودمو انقدر بقیع گفته بودن ترسوندم یکی میگفت وای با چکش میزنن یکی گفت نمیدونم اره برقی دارن یکی گفت بعد بیدار شدن از درد فقط داد میزنی ببین وقتی عمل کردم امدم اینجوری بودم بع حرفا 😐😐😐😐یعنی همش مزخرف محضه