2777
2789
عنوان

نفقه معمولا چقدره؟

455 بازدید | 11 پست

من یک ماه و یک هفته اس شوهرم با نقشه مادرش از خونه بیرونم کردن دیگه راهم ندادن. مدرکم دکتراس میخواستم بدونم با توجه به مدرکم چقدر نفقه بهم تعلق میگیره؟ اینا برای این یک ماه ۵۰۰ هزار تومن ریختن به حسابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال برایومن پیش اومده..مگه نه که نفقه برای مسکن،خوراک و پوشاکه..وقتی مرد زن رو از زندگی مشترک اخراج کرده باشه پس یعنی اینکه مسکن مناسب براش تهیه نکرده..و وقتی زن درخواست نفقه بده یعنی اینکه مسکن هم میخواد..که مرد یا باید بخره یا کرایه کنه..که همین کرایه هم پول پیش میخواد هم کرایه ماهانه..حالا این نفقه ای که تعیین میشه مثلا ۲یا ۳تومن،که پول خورد وخوراکم نمیشه..پس مسکن چی میشه؟؟آیا نمیشه از طریق درخواست نفقه،مرد رو مجبور کرد خونه برای زن بزاره؟؟؟

پدرم پولداره ولی من از لج مبخوام نفقه بگیرم چون خیلی خسیسن. یعنی سطح زندگی پایین باشه کمتره؟

خوب میکنی..منم دارم همین کارو میکنم..وقتی میان زن میگیرن و با بچه بازی زندگی زن رو به بازی میگیرن،موظفن تبعاتش رو هم بپذیرن

یه سوال برایومن پیش اومده..مگه نه که نفقه برای مسکن،خوراک و پوشاکه..وقتی مرد زن رو از زندگی مشترک اخ ...

والا اینم برای من سواله توروخدا اگه میشه بپرسید منم میپرسم همین جا بهم خبر بدیم. من مردم از غصه که همچین ادم عوضی گیرم افتاد که با همه چیزش ساختم

والا اینم برای من سواله توروخدا اگه میشه بپرسید منم میپرسم همین جا بهم خبر بدیم. من مردم از غصه که ه ...

آره حتما ..برای خودمم شده باید بپرسم.. مرد موظفه تا پایان عده برای زنش خونه و زندگی بزاره..نمیشه که با دوتومن تمام بشه..حتما پیگیری میکنم و خبرشو بهت میدم گلم