2777
2789

ممنون میشم ازتون اگه دعا میکنید لایکم کنید خدا خیرتون بده دعای خیر من بدرقه هر کسی که دعام کرد😚😚😚

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ «٢» وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «٣» وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ «۴»وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «۵» لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِيَ دِینِ «۶»

🌹

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ «١» اللَّهُ الصَّمَدُ «٢» لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ «٣» وَلَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ «۴»

🌹

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ «١» مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ «٢» وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ «٣» وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ «۴» وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ «۵»

🌹

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ «١» مَلِکِ النَّاسِ «٢» إِلَهِ النَّاسِ «٣» مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ «۴» الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ «۵» مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ «۶»

🍃🌸

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257)

🌸🍃

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خودت از خدا بخواه زودتر بهت میده منکه نمی دونم نیازهات چیه خواسته هات چیه ولی به خدا بگی هم می بینه هم بهت میده .امضامم بخون مطمئنم صددرصد حال دلت خوب مبشه .من دعات می کنم 🙏❤

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت از خدا بخواه زودتر بهت میده منکه نمی دونم نیازهات چیه خواسته هات چیه ولی به خدا بگی هم می بینه ...

ممنون عزیزم اره امصات خیلی خوبه

میخوام  رزق و روزیمون زیاد بشه خودم خیلی میخوام از خدا خیلیم تلاش میکنم دوس دارم روز به روز بیشتر بشه روزیم بتونم رندونمو درست کنم و مشکلات مالی نداشته باشم 

ممنون عزیزم اره امصات خیلی خوبه میخوام  رزق و روزیمون زیاد بشه خودم خیلی میخوام از خدا خیلیم ت ...

منم گلم مشکل داشتم خیلی از نظر فکری خودمو رها کردم در زبان عادی جوش نزدم گفتم خدا خودش میرسونه خدا هم داد و مشکلاتم کم کم حل شد الان الحمدلله اوضاع بهتره .یه کم تاپیکهای قانون جذب رو بخون هم روحبه ت عوض میشه هم امیدوار میشی 🙏💖

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
منم گلم مشکل داشتم خیلی از نظر فکری خودمو رها کردم در زبان عادی جوش نزدم گفتم خدا خودش میرسونه خدا ه ...

میدونم چی میکی عزیزم من یکاری رو شروع کردم و هنوز زیاد دراند نداره در حد دویست تومن هم پول درنوردم کارم هنریه و نیاز مردمه کلی هنوز جا نیفتادم فکرتی منفی هم تو ذهنم زیاده گاهی خیایییی امیدوار گاهی خیلی ناامیدم

میدونم چی میکی عزیزم من یکاری رو شروع کردم و هنوز زیاد دراند نداره در حد دویست تومن هم پول درنوردم ک ...

اهان .بازهم سفت و سخت امیدوار باش

ممنونم عزیزم از لطفت خدا خیرت بده همراهیم کردی

سلامت باشی و موفق هر وقت دلت گرفت من هستم گلم