بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی بود انگلیس بود خیلیم گرون میگرفت شش سال پیش از من صد میگرفت الان دیگه نمیدونم چند کرده ولی خیلی خوب میگفت گذشته و حالو ولی آینده رو فقط خدا میدونه. بعضیاش اتفاق افتاد بعضیاشم نه چون هیچکس نمیتونه صددرصد آینده رو بگه. اینو از منی که میلیونی چند سال پیش پول فااال پیش افراد مختلف دادم قبول کن. دونستن آینده اصلا قشنگ نیست زندگیو بدتر خراب میکنه. به نظرم جلوی اتفاق خوبم میگیره
اخه یه موضوعی تو زندگیم افتاده که قشنگ روانیم کرده درکش سخته ولی واقعا دیوونه شدم نیاز به یه پیشگوی ...
تو تلگرام من بهش پیام میدادم الان تلگرام ندارم که شمارشو بهت بگم. ولی تو اینستا هم پیج داشت چند سال پیش اسم پیجش یه چیزی تو مایه های فرشته کوچک خوشبختی بود انگلیسی سرچ کن شاید بیاد واست. انگلیس زندگی میکنه.
هر کاری کردم دلم راضی نشد اینو نگم😅از نصیحت و اینکه بگم من خوبم و بیشتر میدونم متنفرم ولی فالگیری که موکل داره حکم همون دعانویسو داره. دونستن ااینده تو قرآن گفته حرومه. چون هیچکس غیرخدا آینده رو نمیدونه و خبرایی که جن بیاره کاملا درست نمیتونه باشه ممکنه خدا واست چیز خوبی آماده کرده باشه ولی خبر دروغ این موکلا ناامیدت کنه و یا برعکس بهت امید الکی بده.