2777
2789
عنوان

میشه بگین طلسم یا جادو کردن یا نه

341 بازدید | 11 پست

سلام 

ببخشید هر وقت می خوام  درس بخونم یک اتفاقی می افته یا مریض میشم یا مهمون میاد یا...

من چند بار درس خوندن رو  شروع  میکنم از صفر  تا برای کنکور  دقیقا تا یک مدت درست مثل ادم میخونم ولی باز یک اتفاق میوفته خدایی خسته شدم دقیقا به فضایی مجازی کشیدم میشم این هم بگم فقط گوگل توی گوشی دارم میرم هر جور شده رمان یا فیلم سریالی ببینم ولی  بعد خودم اصلا دوست ندارم رمان رو  بخونم یا فیلم رو نگاه کنم تا نصفه ول میکنم باز یکی دیگه   ( رمان یا فیلم )یک جوری من رو کسی مجبور میکنه و اگه یک مدت هم  به سمت گوشی نرم  و درس هم رو  بخونم دقیقا مریض  میشم😭 درس هام خیلی خوب بوده الان سه سال این جوریه توی  مدرسه  هم کسی حرف من رو گوش نمیده دقیقا  معلم هام  دوستام  یک مدت خوب بودن ولی بعد از این رو میشدن درس هام همیجوریه خیلی اذیت میشم 

معدل نهم 19 خورده ای بود دقیق نمی دونم ولی دهم شدم 18 یازده 17 دوازده13 این هم بگم دوازده رو هیچی رو بلد نبودم فقط برای امتحان نهایی، امتحان نهایی های سال گذشته رو خوندم 😭 

این هم بگم کنکور قبول نشدم یعنی اون جای که دوست داشتم و بنظرم کنکور هم خوب دادم با وضعیتم چون هیچی سرم نمیشد رفتم کنکور دادم 

الان میخوام دوباره تلاش کنم پیش مشاوره هم رفتم 

مشاور هم درکم نمی کرد😭 کسی حرفم رو گوش نمیده  بخاطر همین امدم از شما بپرسم من رو طلسم و جادو کردن  😟

ببخشید خیلی حرف زدم 😊

منم همینم.. طلسم و جادو ای در کار نیس درسخوندن سخته واقعاا

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا   پس اینجوری بیشتر تلاش میکنم ممنون❤

🌹🍀

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
بله

خیلی ممنون ببخشید تو تاپیکتون سوال نامربوط پرسیدم تاپیک زدم تگتون کردم ولی یه نفر آقا مزاحمت ایجاد میکرد برای تاپیکم مجبور شدم جلوی تاپیکم رو قفل کنم آخرین تاپیکم رو نگاه میکنین بی زحمت باز میکنم جواب بدین خیلی ممنون

شهزاده و پرنسس
خانمی شرمنده هی مزاحمت میشم تاپیکم رو بالاخره تومتستم باز کنه بیاین اونجا توضیح بدین خیلی ممنون 🌹🌹 ...

باشه میام سرم خلوت بشه تا تمرکز کنم الان کاری دارم