2777
2789
عنوان

زندگی با فامیل. افسردگی

386 بازدید | 19 پست

واقعا یه ایده از طرف شما میتونه زندگیمو نجات بده چون انگار مغز خودم قفل شده.

ما تو یه خونه ویلایی زندگی میکنیم که طبقه بالا ما هستیم و طبقه پایین مادر بزرگ و عمه هام.

همشون افسرده‌ان

یه صدای بلند یا اهنگ نباید پخش شه

تا یه مهمون میاد فورا میرن پشت پنحره وایمیستن ببینن کیه😐 خب زشته جلوی طرف..

جواب سلام درست نمیدن به هیشکی حتی توی محل کارشون.

همیشه صدای دعواهاشون ساختمونو برمبداره.

چون با هیچکسم رفت و آمد نمیکنن خونه رو کردن مثل خرابه..

یه باغچه خالی و خراب وسط حیاط درست کردن و لباساشونو مثل صد سال پیش پهن میکنن وسط حیاط رو بند😑 مارو هم دارن مثل خودشون منزوی میکنن انقدر هیچکسو نمیتونیم دعوت کنیم..

بابام کاری نداره چون صبح تا شب نیست. خونه رو هم جابجا نمیکنه جای دیگه بشینیم که اینا تنها نباشن..

مامانمم خستست ولی فقط میگه چیکار کنم؟ و بیخیال میگذره.

صد بار با همشون صحبت کردم حداقل خونه رو بدیم بسازن نو شه ولی یجوری افسرده و از زندگی سیرن که هیچ کاری نمیکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو مث اونا نباش هر کار میخوایی بکن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
کاری که دلتون میخواد رو بکن به اونا چه کلی مهمون دعوت کن آهنگ پخش کن هر روز برو بیرون

مهمون دعوت کنم میرن پشت پنجره وایمستن طرف میبینه. صدای دعوا و فحشاشون تا بالا میاد. انقدرم حیاط و خونه زندگی رو بد و کثیف کردن که اصلا روم نمیشه کسی رو دعوت کنم.

بهشون میگی هم انگار با دیوار حرف زدی انگار نه انگار باز ادامه میدن

یه خونه جدا زندگی کنین  تنها راه حلش همینه

من خودمو کشتممم سر این موضوع. روزی نیست که مطرح نکنم.

ولی وقتی برای مامان بابامم این زندگی عادی شده و نمیخوان هیچ حرکتی کنن و جابجا شن چیکار کنم؟

مهمون دعوت کنم میرن پشت پنجره وایمستن طرف میبینه. صدای دعوا و فحشاشون تا بالا میاد. انقدرم حیاط و خو ...

اهنگ بزار تو خونه خودتون و برا خودت برقص مراقب باش افسرده نشی دوستاتو بیشتر بیار خونتون تا دیدی پشت پنجرن بلند بلند بخند شاد باش شادی مسریه بزار به اوناهم سرایت کنه

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

اهنگ بزار تو خونه خودتون و برا خودت برقص مراقب باش افسرده نشی دوستاتو بیشتر بیار خونتون تا دیدی پشت ...

این کاریه که دقیقا مامانم سالها کرد. هی باهاشون رفت و امد کرد دعوتشون کرد هر مناسبتی براشون هدیه خرید. فکر کرد زندگی کردن بلد نیستن و اینجوری سر کیف میان

ولی واقعا مریضن و مشکل دارن

عزیزم درب ورودی به طبقه بالا رو جدا کنید یعنی در خونه شما مستقیم از تو‌کوچه باشه بعدم دیوارا رو‌عایق ...

خونه ویلاییه اصلا نمیشه در ایما جدا کرد. بعدم میگم برای مامان بابام عادی شده انگار..

اگه یکم امید به زندگی داشتن جابجا میشدیم حداقل دوتا کوچه اونور تر زندگی میکردیم. نیازی به جدا کردن در نبود