2777
2789
عنوان

دوتاستراید

3285 بازدید | 11 پست

دخترم و دکترم دوتاستراید تجویز کرده

روش یچیزایی نوشته بود که خانوما حتی بهش دست هم نزنن

برگام ریخت، بخورم؟

کسی تجربه داره؟

کاربری سوم😐
منم به هوای موهام دکترم داد و مصرف میکردم،البته که ازم پرسید اگر قصد بارداری ندارم بهم بده

خب من الان قصد بارداری ندارم تا چندسال چون ازدواج نکردم اصلا

ینی برای چندسال دیگه که دیگه تاثیری نداره؟

کاربری سوم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه جلوشو گرفت؟

دکتر گفت هر سری باید یه فاصله ای بدی و قطعش کنی ، البته قرص ضدبارداری رو

و همراه قرص ضدبارداری امگا۳ نوشته برام .

فیناستراید رو در کل ۶ ماه بیشتر نخوردم . قرص ضدبارداری اثرش برام بهتر بود چربی کف سرم رو کم میکرد و ضخامت موهام رو بیشتر 

دکتر گفت هر سری باید یه فاصله ای بدی و قطعش کنی ، البته قرص ضدبارداری رو و همراه قرص ضدبارداری امگا ...

من ضد بارداری نداده بهم

اینو میخوام شروع کنم اما انقدر دربارش خطری حرف زدن والا ترسیدم، گفتم ازونایی ک تجربه دارن بپرسم

کاربری سوم😐
من ضد بارداری نداده بهم اینو میخوام شروع کنم اما انقدر دربارش خطری حرف زدن والا ترسیدم، گفتم ازونای ...

دکترها تجویز میکنن 

هنوز عوارض قرصها رو تجربه نکردم خودم . فقط برای آنزیمهای کبدی میدونم و ممنوعیت بارداری در دوران مصرف . 

خب من الان قصد بارداری ندارم تا چندسال چون ازدواج نکردم اصلا ینی برای چندسال دیگه که دیگه تاثیری ند ...

رو خود بروشور قرص نوشته تا ۶ ماه قبل از اقدام برای بارداری باید قرص رو قطع کرده باشی

البته اگر درست یادم باشه

ولی فکر کنم فیناستراید تایید FDA رو برای زنان نداره .