2777
2789
عنوان

کیا این علائمو داشتن؟

182 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من۱۸سیکلم زیر دلم دردای خفیف دارم،سمت راستم یکم بیشتر میشه بعضی وقتا،حس میکنم دوسه روزه خیلی گشنمه الان غذا میخورم ده دقیقه بعد دوباره گشنمه و ضعف دارم کسی بوده مثل من باشه و باردار بوده باشه؟

منم یه جورایی م بگم  

شما بگین بنظرتون از علایم هست عضله های زیر بغل به سمت سینه بدجور گرفته ،دلمم حالت ترکیدن داره میگیره ول می‌کنه تا حالا این دو علایم رو نداشتم برای پریودیم ،دیروز انگار سوزن سوزن میزدن تو شکمم  ترشحات سفید کم دارم نفخ هم دارم موعدم هم ۷ اسفنده

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلقین چیه نه بابا

امیدوارم شما باردار باشی و خبر خوش بهمون بدی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

با اجازه استاتر نازنین❤️

امشب راس ساعت ۹شب همزمان با کل کشور از حرم امام رضا سوره ی یاسین خوانده میشود .هر کجا هستید همه با هم همنوا شوید ..عزیزان شبکه سراسری اعلام کرد وگفت در هر جایی که هستید اهل بیت رو واسطه قرار دهید وبرای سلامتی و فرج آقا امام زمان ..سوره ی یاسین خوانده شود  ...خواهشمند یم که راس ساعت ۹ با کل کشور سوره ی یاسین فراموش نشود...لطفا پیام و تا جایی که میتونین نشر دهید.

"التماس دعا"

من و فراموش نکنید برام دعا کنید

امیدوارم شما باردار باشی و خبر خوش بهمون بدی 

مرسی عزیزم ولی از اینکه علائم خاصی ندارم خیلی دلخوش نیستم،چون دوماه پیش فکرمیکردم باردارم بعد که منفی شد خیلی ناراحت شدم و حالت افسرده ها شدم

منم این ماه فهمیدم ک باردارم قشنگ خودم حس میکردم نصف شبا گشنم میشد تکرر ادرار داشتم 

منم سابقه نداشتم اینجوری گشنم بشه همش انگار ضعف دارم و گشنمه بااینکه تازه غذاخوردم