2777
2789
عنوان

رنگ مو گیاهی

5758 بازدید | 12 پست

دنبال یه رنگ مو گیاهی ام که آسیب به موها نرسه کسی میدونه ؟؟

اگه کسیم تو خونه از چیزای گیاهی استفاده کرده که به موها رنگ قهوه‌ای یا بلوند بده راهنمایی کنه لطفا،🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موی سفید داری یا روی موی خودت می خوای بذاری؟ من یه مدت می ذاشتم. حنا، وسمه رو با نسبتی که می خواستم مخلوط می کردم شب می ذاشتم صبح می شستم. گاهی هم قهوه از شب می جوشوندم از صافی رد می کردم و حنا و وسمه رو به جای آب با آب قهوه قاطی می کردم. دارچین کاکائو هم گاهی میشه ریخت تو مخلوط قهوه اونام رنگ می دن. ولی خب اصلش همون وسمه و حنا هست. اگه می خوای سمت شرابی بره باید حنا بیشتر باشه اگه می خوای سمت مشکی بره وسمه بیشتر باشه. و اینکه اگه موی سفید داری می خوای بور بشه ینی مثل رنگهای عسلی روشن که تو بازاره، حنای خالی ولی مدت کم بذار مثلا دو سه ساعت قبلا اینکه قرمز بشه رنگ بور می شه. کلا باید امتحان کنی خودت تا دستت بیاد. و اینکه بسته به جنس مو هم هست موهای من مثلا زود رنگ می گیره. و اینکه رنگ موی گیاهی مثل شیمیایی نیست که یه بار بذاری چند ماه فیکس باشه زودتر رنگش می ره وقتی می ذاری بعدش بهتره تا دو سه روز شامپو نزنی. و تو فاصله کمتر از رنگ شیمیایی باید تکرارش کنی. 

رنگهای گیاهی آماده هم هست مثلا مارک ابریشم من قبلا استفاده کردم ولی این ترکیبی که خودم درست می کنم خیلی بهتر رنگ می داد تا اون.

عزیزم موی سفید داری یا روی موی خودت می خوای بذاری؟ من یه مدت می ذاشتم. حنا، وسمه رو با نسبتی که می خ ...

نه من موهام خداروشکر هنوز سفیدی نداره  ولی چون مال زن داداشم بخاطر رنگای شیمیایی کامل موهاش سفید شده میترسم موهای منم همین بلا سرش بیاد واسه همین گفتم از گیاهی استفاده کنم اونم حداقل سالی یا بار، الان دوس دارم رنگ موهام قهوه ای بشه ، حالا اینو که گفتی امتحان میکنم ببینم چی ازش در میاد ولی خب یه کم از حنا که گفتی میترسم موهام قرمز کنه

نه من موهام خداروشکر هنوز سفیدی نداره  ولی چون مال زن داداشم بخاطر رنگای شیمیایی کامل موهاش سفی ...

واسه من قسمتی که سفید نشده هر کی می بینه فکر می کنه رنگ شرابیه. به نظر من اول مدت کم بذار مثلا 3 ساعت. بعد اگه بد نشد مدت و بیشتر کن. و اینکه وسمه زیاد بریزی اصلا دیگه قرمز نمی شه. یه سری حتی وسمه خالی می ذارن ولی من دوست ندارم.