2777
2789
عنوان

بچه هابرای انتخاب اسم نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 46 پست
هرچی گذاشتی فقط نازنین زهرا نذار

ن خب میشه ۲تازهراخدامردم خخخخ

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هااسماتون قشنگ بوداگ ایرانی هم میدونین بگین 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
صبر کن جنسیتش مشخص شه

اره اماخب دوستدارم زودانتخاب کنم باهاش حرف بزنم صداش کنم

اسم خودم فاطمه اسم خواهرم زهرا ولی ترکیبی سلیقه من نیست ان شالله دختراتو خدا حفظ کنه

نظرتون محترم امابچه من حاجت مرادی ب خانم فاطمه زهراسپردمش اسم ایشونم گذاشتم 

😂 نیلا،نیلسا،هانیتا، بردیا ،فرهان،

ایشونومیخام ایرانی بزارم  بچه اول ماجراسرم اومداسمشوگذاشتم فاطمه زهراالان هرجامیریم میگن شبیه اروپاییاس اسمش،بهش نمیادگفتم خیلیم میادخخخ

ایشونومیخام ایرانی بزارم  بچه اول ماجراسرم اومداسمشوگذاشتم فاطمه زهراالان هرجامیریم میگن شبیه ا ...

عزیزم اسم دختر منم فاطمه زهرا منم بخاطر خوابایی ک میدیدم گذاشتم فاطمه زهرا بخدا هر وقت گفتم فاطمه زهرا نمیزارم ی بلایی سرش اومد همین چند روز پیش داخل ی تاپیک گفتم همون روز تا الان بچم سرما خورده ناجور 😢

یعنی پشیمونید از اسم دخترتون؟؟!!!

ن بقیه خیلی چرت میگن یبارب شک افتادم اماسریع توبه کردم یاداون روزافتادم خدایاالعفو

عزیزم اسم دختر منم فاطمه زهرا منم بخاطر خوابایی ک میدیدم گذاشتم فاطمه زهرا بخدا هر وقت گفتم فاطمه زه ...

خانم فاطمه زهرا (س) آونقدر بزرگوارند که فقط شفا میدن دختر منو شفا داد قربونش برم شوهرم متوسل شدند بهشون و شفا گرفتند دخترم اسمش فاطمه هست با افتخار