2777
2789
عنوان

بچه هابرای انتخاب اسم نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 46 پست
عزیزم اسم دختر منم فاطمه زهرا منم بخاطر خوابایی ک میدیدم گذاشتم فاطمه زهرا بخدا هر وقت گفتم فاطمه زه ...

الهی بگردم عزیزم اشکال نداره ب خدت بیابهش شیرگرم باعسل بده دخترمنم ۲ماه مریض بود

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
یعنی پشیمونید از اسم دخترتون؟؟!!! چندین مرتبه گفتید جو گیر شدم

گلم بحث پشیمونی نیس دخترمنم فاطمه زهراس ولی هرجا میریم میگن چرا اسم جدید نزاشتید رو بچه درحدی ک روش تاثیر گذاشته میگه اسممو دوست ندارم  درصورتی ک از دوماهگیم خواب میدیدم اسمش فاطمه اس هروقتم منصرف شدم ی بلا سرش اومد شاید بگید توهمه یا خرافات یا تلقین ولی من ب چشم دیدم نتیجه اشو چن روز پیشم گفتم دخترم مریض شده همون روز تاحالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اسم دختر منم فاطمه زهرا منم بخاطر خوابایی ک میدیدم گذاشتم فاطمه زهرا بخدا هر وقت گفتم فاطمه زه ...

اصلادارواثربخشی نداره 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
خانم فاطمه زهرا (س) آونقدر بزرگوارند که فقط شفا میدن دختر منو شفا داد قربونش برم شوهرم متوسل شدند به ...

بله واقعا 

خیلیا  بهم میگن خرافاته اینارو نگو،من نه خودم ن همسرم اصلا مذهبی نیستیم ولی از دوماهگیم خواب دیدم اسم بچم فاطمه اس ، فاطمه زیاد داشتیم گذاشتیم فاطمه زهرا 

خدا حفظش کنه عزیزم 🌺🙏

ن بقیه خیلی چرت میگن یبارب شک افتادم اماسریع توبه کردم یاداون روزافتادم خدایاالعفو

من و دخترم بیمارستان بودیم دخترم اونقدر زردیش بالا بود که می‌خواستند خونشو عوض کنند تازه با نا امیدی میگفتند حالا فردا اینکار رو میکنیم نتیجش هر چی شد شوهرم شب با حالت گریه و التماس متوسل شدند به خانم فاطمه ی زهرا تو عالم خواب و بیداری خانمی رو میبینن سیاه پوش کامل بهش میگن صبور باش فرداش زردیش اینقدر اومده بود پایین که گذاشتنش تو دستگاه پیش بقیه بچه ها دکتر مونده بود چند روز بعد هم مرخص شد

گلم بحث پشیمونی نیس دخترمنم فاطمه زهراس ولی هرجا میریم میگن چرا اسم جدید نزاشتید رو بچه درحدی ک روش ...

من دخترم اینقدر به اسمش افتخار می‌کنه همیشه میگه بهترین اسم دنیا رو دارم کلاس اول هست الآن. خانومشون گفته بود با شبیه جمله بسازید نوشته بود من آرزو دارم شبیه خانم فاطمه ی زهرا باشم .

من دخترم اینقدر به اسمش افتخار می‌کنه همیشه میگه بهترین اسم دنیا رو دارم کلاس اول هست الآن. خانومشون ...

ایجانم خیرشو ببینی عزیزم 

والا خواهر اطراف ما همه از این اسم جدیدا گذاشتن  از بسم ب دخترم گفتن اسمت جدید نیس میگه مامانی اسممو دوست ندارم 

ایجانم خیرشو ببینی عزیزم  والا خواهر اطراف ما همه از این اسم جدیدا گذاشتن  از بسم ب دخترم ...

عزیزم خدا برات نگه داره خیرشو ببینی خدا رو شکر اطراف ما کسی چنین چیزی به خودش اجازه نمیده بگه 

عزیزم خدا برات نگه داره خیرشو ببینی خدا رو شکر اطراف ما کسی چنین چیزی به خودش اجازه نمیده بگه 

سپاس عزیزم همچنین گل دختر شما🌺💜 خیلی خوبه

بارهام گوشزد کردم بهشون متاسفانه درک نمیکنن بازم تکرار میکنن 

من و دخترم بیمارستان بودیم دخترم اونقدر زردیش بالا بود که می‌خواستند خونشو عوض کنند تازه با نا امیدی ...

الهی بگردم 😭😭😭😭😭

فداتشم  اتفاقا دادمش وای عزیزممم خدا خودش نگهدار تمام بچه ها باشه واقعا سخته بچه مریض بشه😔

اره امات قوی باش داروهادیگ اثرندارن بهش آویشن عسل بده عنبرنسادودکن دودشوب دماغش بزن آبجوشیده ولرم عسل ابلیموقاطی کن بده 

یعنی پشیمونید از اسم دخترتون؟؟!!! چندین مرتبه گفتید جو گیر شدم

ن

خانم فاطمه زهرا (س) آونقدر بزرگوارند که فقط شفا میدن دختر منو شفا داد قربونش برم شوهرم متوسل شدند به ...

صددرصدمن برای خندش گفتم میخاسم بزارم همتااماقبلشم برای ی موضوعی ب فاطمه فک کردم ک گذاشتم شکرخدا