یعنی پشیمونید از اسم دخترتون؟؟!!! چندین مرتبه گفتید جو گیر شدم
گلم بحث پشیمونی نیس دخترمنم فاطمه زهراس ولی هرجا میریم میگن چرا اسم جدید نزاشتید رو بچه درحدی ک روش تاثیر گذاشته میگه اسممو دوست ندارم درصورتی ک از دوماهگیم خواب میدیدم اسمش فاطمه اس هروقتم منصرف شدم ی بلا سرش اومد شاید بگید توهمه یا خرافات یا تلقین ولی من ب چشم دیدم نتیجه اشو چن روز پیشم گفتم دخترم مریض شده همون روز تاحالا
خانم فاطمه زهرا (س) آونقدر بزرگوارند که فقط شفا میدن دختر منو شفا داد قربونش برم شوهرم متوسل شدند به ...
بله واقعا
خیلیا بهم میگن خرافاته اینارو نگو،من نه خودم ن همسرم اصلا مذهبی نیستیم ولی از دوماهگیم خواب دیدم اسم بچم فاطمه اس ، فاطمه زیاد داشتیم گذاشتیم فاطمه زهرا
من و دخترم بیمارستان بودیم دخترم اونقدر زردیش بالا بود که میخواستند خونشو عوض کنند تازه با نا امیدی میگفتند حالا فردا اینکار رو میکنیم نتیجش هر چی شد شوهرم شب با حالت گریه و التماس متوسل شدند به خانم فاطمه ی زهرا تو عالم خواب و بیداری خانمی رو میبینن سیاه پوش کامل بهش میگن صبور باش فرداش زردیش اینقدر اومده بود پایین که گذاشتنش تو دستگاه پیش بقیه بچه ها دکتر مونده بود چند روز بعد هم مرخص شد
گلم بحث پشیمونی نیس دخترمنم فاطمه زهراس ولی هرجا میریم میگن چرا اسم جدید نزاشتید رو بچه درحدی ک روش ...
من دخترم اینقدر به اسمش افتخار میکنه همیشه میگه بهترین اسم دنیا رو دارم کلاس اول هست الآن. خانومشون گفته بود با شبیه جمله بسازید نوشته بود من آرزو دارم شبیه خانم فاطمه ی زهرا باشم .