2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من ان تی زیاد بود مشکوک بود سلفری دادیم همون موقع چیزی نبود شاید اینم اصلا چیزیش نیس  ولی ...

ولی خداییش بارداری چ دوره پر استرسیه.... خدا کنه همه مادرها فرزندشونو سالم در آغوش بگیرن. دعا کن بچه منم سالم باشه.

انشالله بچه اسی هم مشکلی نداره... الهی آمین

بچه من ان تی زیاد بود مشکوک بود سلفری دادیم همون موقع چیزی نبود شاید اینم اصلا چیزیش نیس  ولی ...

بعضی دکترا بیشعورن من پسرمو برای سرماخوردگی بردم گیج خواب بود بچم به من گف بچت اوتیسم داره 

خدامیدونه چقد گریه کردم. بردم چندتا دکتر گف چرت گفته 

خداکنه عزیزم خیلی نگرانم بخدا بحدی نمیتونم برم ازمایش کاریو تایپ بدم میترسم بگه دوان داره غش کنم همو ...

نه عزیزم من بهت قول میدم بچت سالمه بچه های سندروم رو توی گوگل سرچ کن بارز ترین نشونش همین خطوط کف دسته که تمام سندرومیا ندارن اما بچه ی شما کاملا نرماله 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
سلنا گومز چقد شبیه سندرون داونیاس ولی چقد نازه و سالمه 

واقعا مثال خوبی زدی

ممکنه بچه اسی هم شبیه باشه فقط

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

انشاءا... که چیزیش نیست

ولی اصلا با چهره نمیتونن تشخیص بدن

من یادمه وقتی داشتیم سر کلاس علائم ظاهریشونو میخوندیم میدیدیم یسریامون بعضی نشونه هاشو داریم

ولی خب ظاهر که ملاک نیست

باید حتما تست بگیرن

شما هم ببریدش ازمایش که خیالتون راحت باشه

عزیزم استرس نداشته باش اگ باشه دکتر توی بیمارستان بعد زایمان ک معاینه میکنه میگه دیگ بعضیا صورتشون ...

اره منم خواهرم چون خواهر شوهرش سندرم داون بود بچه اش به دنیا آمده بود خیلی میترسیدداون باشه می‌گفت قیافش مثل اوناست ولی خدارو شکر سالم بود