2777
2789
خانوما شما میدونین علتش چیه گاهی وقتا تا یه هفته قبل پری لکه بینی دارم ایا جز پریودی حساب میشه ؟چیکار کنم اینجوری نباشم؟ واسه نماز خوندن هم مشکل دارم
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطورم،نمیدونم چیکاکنم؟ حتی دوبار آزمایش هورمون دادم،هیچ مشکلی نداشتم.همه چیز نرمال نرمال یه دوره قرص خوردم فایده نداشت که هیچی،دو هفته بعداز تموم شدن پریودم لکه دیدم دوباره
احتمال خیلی زیاد رحمتون سرده اون لکه بینی های قبل، جز پریود نیست وقتی پری میشین سعی کنین سردی نخورین، دور کمرتون رو با یه چیز بپوشونین که گرم بمونه، تو سه روز اول پری هم سعی کنین خودتونو نشورین تو دستشویی و حمام هم نرین، بعضی هم میگن لکه بینی قبل پری علتش پرولاکتین بالاس که باید آزمایش بدین
پس1 آزمایش هورمونی 2آزمایش پرولاکتین بدم3 گرمی بخورم4 اگه عفونت دارم برطرف بشه 4شستشو ممنوع
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲