2777
2789
عنوان

خواب عجیب جادوی مادر شوهر

221 بازدید | 9 پست

آقا جونم براتون بگه خواب دیدم:

منو شوهرم می‌خواستیم بخوابیم یهو دیدم یه چیزی تو بالشته توجه نکردم بعد شوهرم بالشت پسرمو برداشته یهو از توش کاغذ دعا افتاده بیرون روی کاغذ شکلهای عجیب و غریب با رنگ مشکی بوده.

بعد ما گشتیم دیدیم تو بالشت خودمون تو تشک هم دعا پیدا کردیم من به شوهرم میگفتم که مامانت نوشته

(اینو بگم که قبلاً مادرشوهرم تعریف کرده بود رفته سراغ رخت خوابهای جاری بزرگم و گشته که دعا پیدا کرده) 

بعد شوهرم رفته دعاها رو تو آب شسته خیلی شک به دلم انداخته

ازین طرف مادرشوهرمم یه روز صبح اومد دم در خونه ما یه چیزی مثل آب ریخت چون صدای آب داد بعد سریع شروع کرد به جارو کردن پله ها چون قهریم من نرفتم نگاه کنم یادم رفت،

از اون روز به بعد هر روز ساعت هشت صبح آب می‌ریزم دم پنجره ما منم هرروز پنجره رو میشورم مشکوک نیست به نظرتون؟؟؟

به شوهرم میگم باورش نمیشه فک میکنم مامانش خداست😐🤐

ببخشید طولانی شد 

آدرس دعانویسم برا همین میخواستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا نگیر اجنه رو میاری توو خونت

خودم گرفتارشون شدم

یه سرکه و قلیاب باهم بجوشون بریز

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

چجوری قلیاب چیه؟

یه ماده سیاهه از عطاری

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

خواب جادو یا خود جادوعه ،یا فتنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من