2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

166 بازدید | 10 پست

تازگیا ماشین لباسشویی بوش خریدیم بعد این امروز درام کلین چشمک شد و تکنسین نصب گفته بودن وقتی اینجوری شد نصف بسته پودر جرم گیر بریز و با برنامه درام کلین بزار بدون هیچ لباس و ... همینکارو کردم الان خاموش شده روشن نمیشه یکی بگه چیکار کنم 

اووؤف  نمیدونم ما بوش سری هشت داریم اینجور نشده  فقط ی بار تخلیه نمی‌کرد  ی دکمه ل ...

این خاموش شده سری ۸ هست😭😭😭😭 مامانم از بیرون بیاد چی بگم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رایج‌ترین علت روشن نشدن ماشین لباسشویی نرسیدن برق به دستگاه یا وصل نبودن جریان برق باشد. در صورتی که هیچ یک از چراغ‌های صفحه نمایش لباسشویی روشن نیستند، به سراغ دو شاخه دستگاه و سپس پریز برق بروید.

• ممکن است دو شاخه معیوب باشد یا پریز برق مشکل داشته باشد. از یک فاز متر برای بررسی پریز استفاده کنید.
  • اگر برخی از چراغ‌ها روشن هستند، اشکال برق رسانی وجود ندارد. در این حالت ممکن است برد کنترلی و نمایشی دستگاه که در جلوی آن قرار دارد، دچار ایراد شده باشد.
  • اگر برخی از دکمه‌های ماشین لباسشویی کار می‌کنند، نشانه دیگری بر معیوب بودن برد کنترلی لباسشویی است که باید تعویض شود
الان درست بگو چطور شد که این شد

ماشین لباسشویی درام کلینش چشمک زد بعد منم پودرو گرفتم داخلش ریختم و گذاشتم رو برنامه درام کلین 

بعد حدوده ۱۰ دقیقه اینا خاموش شد کامل بعد نیم ساعت چهل دقیقه خودش دوباره روشن شد در حد ۱ دقیقه تا رفتم اشپزخونه دوباره خاموش شد