تازگیا ماشین لباسشویی بوش خریدیم بعد این امروز درام کلین چشمک شد و تکنسین نصب گفته بودن وقتی اینجوری شد نصف بسته پودر جرم گیر بریز و با برنامه درام کلین بزار بدون هیچ لباس و ... همینکارو کردم الان خاموش شده روشن نمیشه یکی بگه چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رایجترین علت روشن نشدن ماشین لباسشویی نرسیدن برق به دستگاه یا وصل نبودن جریان برق باشد. در صورتی که هیچ یک از چراغهای صفحه نمایش لباسشویی روشن نیستند، به سراغ دو شاخه دستگاه و سپس پریز برق بروید.
ممکن است دو شاخه معیوب باشد یا پریز برق مشکل داشته باشد. از یک فاز متر برای بررسی پریز استفاده کنید.
اگر برخی از چراغها روشن هستند، اشکال برق رسانی وجود ندارد. در این حالت ممکن است برد کنترلی و نمایشی دستگاه که در جلوی آن قرار دارد، دچار ایراد شده باشد.
اگر برخی از دکمههای ماشین لباسشویی کار میکنند، نشانه دیگری بر معیوب بودن برد کنترلی لباسشویی است که باید تعویض شود