2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده …

112 بازدید | 8 پست

خواهش میکنم بخونید 😭😭💔  

تو خانواده ما هر اتفاقی بشه من مقصرم ..

مثلا برادرم با مامانم و بابام دعواش شد 

اخه قرار بود بریم جایی بعد دیر گفتن من کارامو انجام نداده بودم گفتم میتونید صبر کنید داداشم گف نه قبلش جایی میخوام برم نمیشه دیر میشه من گفتم پس اونجای تفریحی رو هفته بعد میریم بعد سر یه مسائلی که حالا ربطی به اینجا نداره دعوا شد داداشم با مامانم حسابی دعواش شد و یکم زد به بازوی مامانم  مامانم شلوغ بازی دراورد که وای دستم و اینا ( مامانم عادت داره شلوغ بازی کنه وسط دعوا ) من گفتم چیزی نیس که محکم نزد بعد یهو جیغ زد همش تقصیر توعه تو بحث راه انداختی که این منو زد منم اعصابم بهم ریخت و جیغ و داد کردم حسابی. داشتم از حال میرفتم از شدت عصبی شدن واقعا دلم پره از بچگی هر کی هر کار میکرد من مقصر میشدم الان داداشم مقصر بود به من چه ربطی داشت من فقط گفتم کاش زودتر برنامتونو میگفتید برای بیرون رفتن به من چه به جاهای دیگه کشید بحث اصلا داداشمم ناراحت شد گف من زدمت چه ربطی به این داشت .. تازه اصلا زدن اونجوری هم نبود داشت بازوشو هل میداد اروم گوشیش خورد به انگشت مامانم یکم دردناک شد نمیدونم واقعا تقصیر من چیه این وسط واقعا دلم برای خودم میسوزه هر کی آدم هم بکشه من مقصر میشم … از بچگی همین بود 💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما بچه ارشد ها چون بزرگتریم انتظار زیادی از ما دارن و به ما میگن که اون کوچیکه نمی دونه به خاطر اینک ...

متاسفانه تاثیر بدی داشته روم و حس افسردگی دارم …

چرا باید پرخاشگری شخص دیگه به من ربط داشته باشه

پدر و مادر هم باید کمی فهمیم باشن خب 

اینجوری من اصلا جرات اظهار نظر ندارم چون اگه خونه هم آتیش بگیره من مقصر بودم و اینجوری برادرم هیچوقت یاد نمیگیره کارش اشتباه بوده وقتی همیشه یکی دیگه رو براش مقصر کردن…

داداشم اهل زدن نیس که بگم وحشیه ولی گاهی عصبی بشه با کف دست میزنه رو دست من یا مامانم استخونش سفته دردش زیاده چند سال پیش هم من رو اینجوری میزد همین مامانم و بابام هیچی نمیگفتن بهش به من میگفتن شلوغش نکن! حالا امروز بابام میگه خونم به جوش اومد گفتم کاش همون چند سال پیش بهش یاد میدادید و خونت به جوش میومد که همین اروم هم نباید بزنه اون‌موقع سکوت کردید گفتید درد نداره اینم نتیجه ش چطور برای تو درد داشت 💔💔