2777
2789

دستشویی رفتنی پراشه میخوره بهم منم هر سری مدام دستو پا و صورتم تا جایی که بیرون باشه رو میشورم و لباسمم عوض میکنم باز لباسه میخوره بهم باز همون قسمتارو میشورم دیگه عاصی شدم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم پوستم خشک شده بس شستم خیلیم توجه کردم که توهم میزنم پراشه میخوره ولی دیدم نه واقعا میخوره منم دیگه خودکار میشورم دستشوییم کوچیکه دور تا دور بدن خودممم نشستنی میشورم باز آب میریزه رو کاشی میریزه رو من باز میشورم دیگه پاهام درد میکنه بس زیاد اون تو میمونم و کلیم درد میکنه بس از دستشویی بدم میاد و دیر به دیر میرم شاید روزی دو یا سه بار حتی روزی یک بار قشنگ مرگو جلو چشام میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا قبلا اینجوری نبودید؟ شاید آبه. ؟؟

نمیدونم دیگه دارم دیوونه میشم دستشویی خونه بابامینا بزرگه هم خود دستشویی هم سنگ جفتش و یکیش که سنگش جلوش بسته ست نه خود جیش نه آب پراشه نمیخوره هرچند الانم که میرم خونشون با دستشویی تو حیاطشون به مشگل خوردم

مخصوصا الان خونه خودم لباس باز میپوشم موقع دست شستنم متوجه میشم که آب میریزه رو بدنم یا دستم کفیه حباباش میترکه رو صورتم اصلا یه وضعی پیدا کردم نگفتنی دیگه موقع ظرف شستنم به مشکل میخورم از آب متنفر شدم  مفصلام دارن خشک میشن پوستم خشک شده دارم مشکل عصبی پیدا میکنم دندون پزشکمم دندونامو کوتاه کرده مدام روهم فشارشون میدم و اینم مزید بر علت شده تا منو دیوونه کنه 🚶🏼‍♀️

نمیدونم دیگه دارم دیوونه میشم دستشویی خونه بابامینا بزرگه هم خود دستشویی هم سنگ جفتش و یکیش که سنگش ...

اولا دستاتون که پاک است. هرچی هم بپره چون از آب جاریه پاک است. اون قطراتی هم که موقع دفع ادرار می‌بینید توهم شما ممکنه باشه و یا حس شما ممکنه باشه. دیدن شما یقین نیست. اصلا توجه نکنید . من خودم یه مدت گرفتار شده بودم مثل شما. توجه نکردم خوب شدم. اصلا بزارید بپره و بر فرض نجس باشید چی میشه مگه. اسلام میگه در حد توان خود کار کنید و هرجا دیدید سختی وارد شد اون وسواسه. اگه همه آدما مثل شما بودن که همه توی دستشویی بودن یا هیچ کس وقت کاراش پیدا نمی‌کرد. !!!!

نمیدونم دیگه دارم دیوونه میشم دستشویی خونه بابامینا بزرگه هم خود دستشویی هم سنگ جفتش و یکیش که سنگش ...

اولا دستاتون که پاک است. هرچی هم بپره چون از آب جاریه پاک است. اون قطراتی هم که موقع دفع ادرار می‌بینید توهم شما ممکنه باشه و یا حس شما ممکنه باشه. دیدن شما یقین نیست. اصلا توجه نکنید . من خودم یه مدت گرفتار شده بودم مثل شما. توجه نکردم خوب شدم. اصلا بزارید بپره و بر فرض نجس باشید چی میشه مگه. اسلام میگه در حد توان خود کار کنید و هرجا دیدید سختی وارد شد اون وسواسه. اگه همه آدما مثل شما بودن که همه توی دستشویی بودن یا هیچ کس وقت کاراش پیدا نمی‌کرد. !!!!

عزیزم پرش های آب جاری تمیز هست. بعد موقع شستن ادرار پرش های آبش تمیز هست، اگر رنگ و بو و مزه ادرار نداشته باشه. انقدری رو بدنمون ادرار نیست که وقتیم با شیلنگ خودمون رو میشوریم آبهایی که میپاشه مطمئنا رنگ و بو ادرار نداره پس تمیزه. حتی پرش های آب جاری که رو چیز نجس میریزه پاکه.

منم وسواس دارم ولی وقتی واقعا آب ادرار بپاشه به پام فقط دمپایی هامو میشورم. 

و اینکه اصلا نباید در مورد نجاست تجسس کرد. بعضی وقتا بیخیال شو. اگه بدون تجسس متوجه نجاست شدی آب بکش وگرنه اهمیت نده. 

و اینکه برای اینکه چیزی رو نجس بدونی باید بتونی قسم بخوری که این شی نجسه اگه نتونستی و شک کردی،  اون چیز نجس نیست. 

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
اولا دستاتون که پاک است. هرچی هم بپره چون از آب جاریه پاک است. اون قطراتی هم که موقع دفع ادرار می‌بی ...

آخه میگم خودم به درک مامانم که میاد اینجا نماز میخونه چی چجور بزارم همه جا نجس باشه اصلا به چشم میبینما چون سنگه کوچیکه موقع ادرار تراشه میخوره اینور اونور یا خودمو بشورم میریزه رو سنگ آب بر میگرده تراشه ش میخوره بهم  و موقع ظرف شستن حباب کفه میترکه تو سرو صورتم و آب میریزه رو پام و منم پوستم حساسه به شوینده اونم مجبور میشم میشورم یا آب میریزه تو سینک با اینکه سینک گود خریده ولی تراشته بر میگرده میخوره بهم 

مرسی عزیزم بازم یکم حالم بهتر شد

عزیزم پرش های آب جاری تمیز هست. بعد موقع شستن ادرار پرش های آبش تمیز هست، اگر رنگ و بو و مزه ادرار ن ...

آخه اونجور نیست که ازپوستم تراشه بخوره به قسمت دیگه پوستم آبو میریزه رو سنگ دستشویی بعد تراشه ش میخوره بهم منم واسه همین دور تا دورمو میشورم و جیگرم خونه بعد که پراشه شو رو پام میبینم دمپایی و پامو میشورم و ....