2777
2789
نه رو ترمز کار کن بابا حرفه ای عمل کن عین من  

باشه مرسی🤭درد بگیره ای زن تالار دارو که گفت شما جیشتونو خیلی طول میدین من سریع انجام میدم میام بیرون کوفت بخوره🚶🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور مذهبی دیگه چیه 😐

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
باشه مرسی🤭درد بگیره ای زن تالار دارو که گفت شما جیشتونو خیلی طول میدین من سریع انجام میدم میام بیرو ...

اخه بابا عقل حکم میکنه آهسته و پیوسته  اصلا اون پراشه ها میخوره به کاسه و برمیگرده باعث عفونت و کسافت

باشه مرسی🤭درد بگیره ای زن تالار دارو که گفت شما جیشتونو خیلی طول میدین من سریع انجام میدم میام بیرو ...

میتونی هر سری که جیش میکنی قسم بخوری که آب شستن ادرار از سنگ برگشته خورده به بدنت؟؟

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
اخه بابا عقل حکم میکنه آهسته و پیوسته  اصلا اون پراشه ها میخوره به کاسه و برمیگرده باعث عفونت و ...

دیگه در اون حدم نیست منم یکم وسواس گرفتم و دیر به دیر میرم دارم به خودم آسیب میزنم

رو پامو میبینم گاهی و قطره آب که بهم برخورد میکنه رو حس میکنم

خوب دیگه خودت میگی گاهی میبینم و حس میکنم!!گاهی دلیل بر همیشه نیست. حس هم که دلیل نجاست نیست باید یقین داشته باشی. 

ببین هر سری رفتی اصلا رو نجاست تمرکز نکن خودتو بشور بعد کارت تموم شد ببین میتونی قسم بخوری که من قسم میخورم که صد در صد آب نجس رو من ریخته؟ اگه نتونی قسم بخوری پس پاکی. 

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
خوب دیگه خودت میگی گاهی میبینم و حس میکنم!!گاهی دلیل بر همیشه نیست. حس هم که دلیل نجاست نیست باید یق ...

حتی موقع شستن خودت به پاهات و خودت نگاه نکن. فقط بشور و بیا بیرون. فقط موقع جیش کردن عین نجاست جیش به پات خورد اونو آب بکش.

آخه میگم خودم به درک مامانم که میاد اینجا نماز میخونه چی چجور بزارم همه جا نجس باشه اصلا به چشم میبی ...

سلام عزیز اولا تا زمانی که وسواس دارید دیدن شما حتی تابلو هم ببینی  نباید اعتنا کنی. برای شما پاکه. دوما مگه یقین داری روی ادرار می‌ره بعد می‌ره به شما! هر پراشه از هرجا مگه نجسه!!!؟ یا موقع ظرف شستن مگه حباب و قطرات نجسه!!!!؟ و اینکه وقتی از آب جاری می‌پره پاک است.

آخه میگم خودم به درک مامانم که میاد اینجا نماز میخونه چی چجور بزارم همه جا نجس باشه اصلا به چشم میبی ...

قشنگ وسواسه. خب آخه دختر گل اون یه ذره آب و شوینده که می‌ره که دوستت خراب نمیکنه. و اون پرش ها اصلا وجود ندارد تصور شماست که میبینی یا حس می‌کنی  یه مدت توجه نکنی میفهمی دیگه اونارو نمی‌بینی. حتی گاهی پرشها کاملا شبیه برخورد روی بدن حس می‌کنی اما بازم حسه.