2777
2789
عنوان

خانما کل روزتون رو چطور مبگذرونید؟

194 بازدید | 13 پست

؟کل روز فقط می‌خوابم افسرده شدم باهمسرمم نمیچسبه بشینم چون ازش متنفرشدم خیلی اذیتم کرده من موندم و بچه هام آنقدر می‌خوابم پسرم میگه مامان تو ک همش خوابی،،،اصلا بیدارهم باشم یاشام میپزم یانهار خسته شدم بیرون هم شوهرم نمی‌ذاره برم مثلا پارک و باشگاه اینا،،،سرایداریم صب تاشب باهمیم انقدرهم همو دیدیم ازهمه زده شدیم

روتخت زیرپتوکلللللل روز

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز قرار بود خوش بگذرونیم بریم بیرون خیر سرمون مرغ گذاشتم تو مواد

این بیشعور دیشب دعوایی راه انداخت همه چیو خراب کرد

صبحم رفتم گفتم بیا اشتی کنیم گف گمشو

از صبح تو اتاقم یه قلپ آبم نخوردم

زندگیت فقط کارخونه و بچه داری و خوابه؟ کار و درس اینا نیس،؟

اره این کارها با گاهی کارهای بیرون خونه خرید خونه یه مدت تو یه تولیدی میرفتم خیاطی خوب بود اونم جمعش کرد بیکار شدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو زندگی اکثرا وابسته شوهری و حرف حرف اونه معمولا؟

نه حرف من واون نداره هر کدوم حرف مون منطقی باشه اون ودر نظر می‌گیریم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜