2777
2789
عنوان

طلاق

211 بازدید | 14 پست

خانوما من ۲ ساله عقدم فامیلمون یه خواهر داره ۱۲ سال از من بزرگتره و به شدت حسود خانوادش از اول راضی بودن ولی بعد یه مدت مخالف شدن بخاطر حسادت دخترشون بعد ما پارسال برا وام گرفتن یه مدت رفتیم شهر برادر شوهرم و حدود یه هفته ای اونجا بودیم تو این مدت ما برا اینکه گرونیه و رعایت کرده باشیم صبح زود میرفتیم بیرون که صبحانه بیرون بخوریم بعد از ظهرم میرفتیم بیرون که شامم اونجا باشیم بعد این جاری اومده بود زنگ زده بود به اون خواهر شوهر که بگو از خونه ما برین بیرون اسماعیل (نامزدم) اگه خواست خودش تنها بیاد خونه ما نازنین نمیخام بیاد و ... 

منم به نامزدم گفتم تا آخر عمر دیگه حق نداری بری خونه اونا اینهمه پشت من حرف زده بهم توهین کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه گذشته تا الان باز نامزدم رفته خونشون من بهش گفته بودم اگه رفتی دیگه اسم منم نیار الان دیگه میخوام ازش جدا بشم اما باکره نیستم و میخوام بریم سر خونه زندگیمون بعد اقدام به طلاق کنم 

گوشیش امروز چند بار زنگ زدم خاموش بود تا اینکه زنگ زدم مادرش و فهمیدم رفته اونجا و بعد نیم ساعت زنگش زدم گوشیش گرفت و با هم دعوا و بهم بی احترامی کردیم بهش گفتم طلاق میخوام اونم گفت باشه ولی میدونم الکی میگه

ببین جاریو و خواهر شوهر و ۰۰۰ رو فراموش کن  ببین اخلاق نامزدت چطوره  میتونه  رابطه  خواهرشو و خانوادشو  باهت مدیریت کنه  یا نه و این ک  من درک میکنم ک بعضی حسادتهای زنانه  عده ای باعث رنجش میشه ولی  یک طرفه به قاصی رفتن درست نیی تو خودت تلاشی کردی ک  حاریت یا خواهر شوهرت   باهات اوکی بشن  یا  بر خرد تو اونارو جعلی تر کرده 

اخه یه جاری الکی ک نمیشه این جور بی احترامیشو ب رخت بکشه ک بگه تو نری و شوهرت بره یه دلیل داره ک خودت شاید بدونی     یکم  جا خردم واقعا   بی دلیل کسی از کسی تا این حد متنفر نمیشه  

ک بگه نیاد خونم  ! 

ببین جاریو و خواهر شوهر و ۰۰۰ رو فراموش کن  ببین اخلاق نامزدت چطوره  میتونه  رابطه &n ...

خواهمه از اول که دادشش اومده خواستگاری من با من و خانوادم بد شده جاری هم باهاش همدس شده و از اول دخالت می‌کرد 

خواهمه از اول که دادشش اومده خواستگاری من با من و خانوادم بد شده جاری هم باهاش همدس شده و از اول دخا ...

تو چ رفتاری باهاشون داشتی خدا وکیلی راستشو بگو ؟   جوابشونو میدادی یه چشم نازکی میکردی یا هر جی     عزیز دلم  یه زن با سیاست دشمن خودشو یا رام میکنه یا مهار   ن ک باهاش جنگ کنه    الان زندگی تو میره رو هوا و دعوا و ۰۰۰ هیییچ اسیبی ب اونا نمیرسه     به نظرم     سعی کن  برا امتحانم شده یه بار یه حالی بدی به جاریت یا  خواهر شوهرت یه احترام نمایشی   برا امتحان کردنشون  با یه هدیه    یه جوری ک   خودشون خجالت بکشن  بلکه دست بردارن 

تو چ رفتاری باهاشون داشتی خدا وکیلی راستشو بگو ؟   جوابشونو میدادی یه چشم نازکی میکردی یا هر جی ...

اخه بیام به کسای که بیرونم کردن بهم توهین و بی حرمتی کردن احترام بزارم

اخه بیام به کسای که بیرونم کردن بهم توهین و بی حرمتی کردن احترام بزارم

عزیزم   از اول ک دشمنت نبودن بیرونت نکردن    یه چیزای اتفاق  افتاده دیگه ک به این بی احترامیا ختم شده