پارسال یه تایپیک زدم که شوهرم میگه به برادرشوهرم چک بدم به اجبار و منم بخاطر شوهرم دادم گف گرفتاره و اینا حدودا ۶ یا ۷ تا نمیدونم من اینقد به شوهرم اعتماد داشتم امضا میکردم میدادم بهش . انصافا چک هایی که خودش تو بازار میده بک روز اینور اونور نمیشه و پاس میکنه . ولی برادر شوهرم چک هارو پاس نکرد که حدود ۴۰۰ میلیون 😭😭شوهرم از اوایل سال با خانوادش قطع ارتباطه و دعوایی هست بخاطر همین موضوعات که خانوادش میگن گوه خورد چک داد🙃 همینقدر راحت 😔چک ها برگشت خورده و شکایت کردن و دادگاهی شدم و همش ابلاغیه برام میاد هفته پیش یکیشون حکم جلب داشت و آمدن بازداشتم کردن بردن کلانتری شوهرمم مشهد نبود خانوادمم اصلا خبر ندارن من دسته چک داشتم چ برسه که... اگر مامانم بفهمه سکته میکنه . اون لحظه ای که دستبند زدن و همه یجوری نگاهم میکردن واقعا هیچوقت یادم نمیره . دیگه شوهرم پول قرض کرد همون جا رفیقش فرستاد اومد پرداخت کرد که منو نبرن بازداشتگاه . ولی دیگ الان به گوش بقیه هم میرسه که اره اینو بازداشت کنی راحت به پولت میرسی و راه بقیه طلبکارا هم باز شده ...
نا گفته نماند که شوهرم پشت تلفن داد میزد الان بلیط میگیرم میام اینقد که حالش بد شده بود من اینجا تنها بودم و این اتفاق افتاد وقتی هم اومد رفت با برادرش دعوا کرد و برادرش چا*قو زد که اینقد بی ناموسه
خانواده شوهر منم این بلا رو سر ما آوردن.خواهرشوهرم و بچه هاش به بهانه شراکت کل دارایی ما رو بالا کشیدن یعنی با خاک یکسانمون کردن .سال ۹۴بابام هم به خاطر من شد ضامنشون اون رو هم ندادن بانک جلو حقوق بابام رو بست .آخرش اون رو هم بابام تسفیه کرد .اون زمان پول یه خونه از ما بالا کشیدن .بابام بنده خدا هم پول یه پراید جاشون داد بانک .اینقدر پررو هستن اصلا به روی خودشون نمیارن تازه خواهر شوهرم به بابام گفته بود .شوهر من که برادرش میشه چرا باهاشون بد شده !!!!!
به نظرم پول طلبکارارو بده اما در عوض ازشون تعهد کتبی بگیر که بیان دادگاه شهادت بدن که چگونه از کی گرفتن اینطوری همون مال خور دزد زندان میره هم پولتون برمیگرده درضمن مشکل شماست الکی هی ابرو ابرو میکنید بزارید خانوادتون بفهمن بزرگترا بهتر میتونن کمک کنن و هرجا میشینید جلو روست همسایه فامیل غربی اگه زن داره که جلو آب اجداد زنش بگید که چک گرفته پول نداده شما دادید هم ابروشو ببرید هم منت بزارید که گدا بود نداشت ما دادیم و برا روزی که میخوایید شکایت کنید کلی آدم هستن که شهادت بدن شما چک دادید در ارخم شما چک و پاس کردید
عزیزم شما اینو گفتین سابقه برادرشوهرتو داشتین پس!!! از ماست که بر ماست
اینا همش توی دو سه ماه اتفاق افتاد چون از زنش جدا شده بود هیچی نداشت و اینا ازینا هم بود میومد مظلوم نمایی و گریه میکرد شوهرم دلش براش میسوخت واسه همین ولی کاش دستم میشکست امضا نمیکردم چکارو
دقیقا مشکل اصلی خانواده... پدرشوهری که به عروس به جای تشکر برمیگردع میگه گوه خوردی چک دادی میخ ...
بله دیگه تمام کلاهبرداران و سارقین و بزهکاران دارای خانواده های بسیار مشکل داری هستند . خانه از پای بست ویران است . عزیزم شما هم بعد از فیصله پیدا کردن این بحران دیگه حواست را بیشتر جمع کن این خانواده خطرناک هستند و خیلی مواظب شوهرت باش تا فریب نخوره . دیگه برای هیچ کس هم چک ننویس و ضمانت نکن و به مردم حق بده که بخوان به دارایی و سرمایه شون برسند .