2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم کلاهبردارن بدبختم کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 95 پست

خانواده شوهر منم این بلا رو سر ما آوردن.خواهرشوهرم و بچه هاش به بهانه شراکت کل دارایی ما رو بالا کشیدن یعنی با خاک یکسانمون کردن .سال ۹۴بابام هم به خاطر من شد ضامنشون اون رو هم ندادن بانک جلو حقوق بابام رو بست .آخرش اون رو هم بابام تسفیه کرد .اون زمان پول یه خونه از ما بالا کشیدن .بابام بنده خدا هم پول یه پراید جاشون داد بانک .اینقدر پررو هستن اصلا به روی خودشون نمیارن تازه خواهر شوهرم به بابام گفته بود .شوهر من که برادرش میشه چرا باهاشون بد شده !!!!!

چیکار کنیم خواهر گیر خر افتادیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خسته ام ۱۰ ماهه زندگی نداریم شوهرم چون ذهنش درگیره نمیتونه کاسبی کنه من ازینور حالم خراب وضعیت ...

عزیزدلم با قرض هیچی درست نمیشه

باید کار کنید و جبران کنید

دست به کمر بگیرید بلند شید توکلتون به خدا باشه

تو این وضعیت اقتصادی حتی یه روز رو هم از دست ندید

شب عیده کاسبی تونو برپا کنید توکل به خدا

انقد جلودر خونش آبروشو ببرید تا بیاد بده جلو فک و فامیل زنش ابروشو ببرید هر روز برن در خونش داد و بی ...

اون آدم نیس که زنش ازش جدا شده خونه نداره 

ازیناس که هر شب پی عشق و حال و مشروب و باغ و ایناس

به نظرم پول طلبکارارو بده اما در عوض ازشون تعهد کتبی بگیر که بیان دادگاه شهادت بدن که چگونه از کی گرفتن اینطوری همون مال خور دزد زندان میره هم پولتون برمیگرده درضمن مشکل شماست الکی هی ابرو ابرو میکنید بزارید خانوادتون بفهمن بزرگترا بهتر میتونن کمک کنن و هرجا میشینید جلو روست همسایه فامیل غربی اگه زن داره که جلو آب اجداد زنش بگید که چک گرفته پول نداده شما دادید هم ابروشو ببرید هم منت بزارید که گدا بود نداشت ما دادیم و برا روزی که میخوایید شکایت کنید کلی آدم هستن که شهادت بدن شما چک دادید در ارخم شما چک و پاس کردید

اون آدم نیس که زنش ازش جدا شده خونه نداره  ازیناس که هر شب پی عشق و حال و مشروب و باغ و ایناس

چرا چک دادی همچین ادمی،قشنگ دارم حرص میخورم از دستت

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
خب الان پدر و مادرشوهرت باید بیاد پول مردم را بدهند . اینها هستند که پسر به این کلاهبرداری تحویل جام ...

دقیقا مشکل اصلی خانواده...

پدرشوهری که به عروس به جای تشکر برمیگردع میگه گوه خوردی چک دادی میخاستی ندی به ما چ فک کن دیگ بچشون چ میشه

دقیقا مشکل اصلی خانواده... پدرشوهری که به عروس به جای تشکر برمیگردع میگه گوه خوردی چک دادی میخ ...

مثل پدرشوهر منه،اونم همینقدر بی مسئولیته نسبت به بچه هاش 

فقط زحمت سر انداختنو کشیدن اینجور ادمااااااا

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
یا ابرفرض 🤕 شوهرت چرا چاقو داره

اون تو جاده فقط گاز داد بیاد اینو بزنه چون بخاطر اون منو بردن کلانتری میگف یذره ناموس حالیت نبوده زن برادرت بردن بخاطر تو 

بعدم برادرش به من فوش های خیلی بد داده اینم عصبی شده 

خانوادت بفهمن بهتره یا مال و منالت از دستت بره سر خریته یکی دیگه حداقل برید سره پدرشوهرت اون باید ت ...

هیچ کدومشون آدم نیستن خودشون کشیدن کنار بعدم میگن ما پیریم مارو جوش ندین 🙃

دقیقا مشکل اصلی خانواده... پدرشوهری که به عروس به جای تشکر برمیگردع میگه گوه خوردی چک دادی میخ ...

ببین حق ندارن اینجوری صحبت کنن 

ولی گاهی پدر و مادرا خودشون بچه هاشون رو می‌شناسن و میدونن پول به باد بده هستن و واسشون کاری نمیکنن. 

شوهرت خیلی اشتباه کرده، خیلی در حق شما و زندگیتون اجحاف کرده... 

نمیدونم چی بگم خیلی برات ناراحت شدم...... اگه میتونین دو نفری کار کنین تا این افتضاح جمع بشه..... 

عزیزم شما اینو گفتین سابقه برادرشوهرتو داشتین پس!!! از ماست که بر ماست 

اینا همش توی دو سه ماه اتفاق افتاد چون از زنش جدا شده بود هیچی نداشت و اینا ازینا هم بود میومد مظلوم نمایی و گریه میکرد شوهرم دلش براش میسوخت واسه همین ولی کاش دستم میشکست امضا نمیکردم چکارو

دقیقا مشکل اصلی خانواده... پدرشوهری که به عروس به جای تشکر برمیگردع میگه گوه خوردی چک دادی میخ ...

بله دیگه تمام کلاهبرداران و سارقین و بزهکاران دارای خانواده های بسیار مشکل داری هستند . خانه از پای بست ویران است . عزیزم شما هم بعد از فیصله پیدا کردن این بحران دیگه حواست را بیشتر جمع کن این خانواده خطرناک هستند و خیلی مواظب شوهرت باش تا فریب نخوره . دیگه برای هیچ کس هم چک ننویس و ضمانت نکن و به مردم حق بده که بخوان به دارایی و سرمایه شون برسند .

خانواده شوهر منم این بلا رو سر ما آوردن.خواهرشوهرم و بچه هاش به بهانه شراکت کل دارایی ما رو بالا کشی ...

دقیقا مشکل اینه پروو هم هستن یذره خجالت یذره سرشون پایین بندازن اصلا هیچی هیچی فقط خدا به دادمون برسه 

عزیزدلم با قرض هیچی درست نمیشه باید کار کنید و جبران کنید دست به کمر بگیرید بلند شید توکلتون به خد ...

دقیقا سه چهار ماه پیش منم دیدم اینجوری نمیشه دیگ تو خونه کیک درست میکنم شوهرم میبره قهوه فروشی ها ‌‌ شکلات و اینجور چیزا درست میکنم 

خودش ی آدم کااااری که باور کن از سنگ پول در میاورد الان اینقد حالش بده نه بخاطر پول بخاطر بی معرفتی خانوادش که اصلا نمیتونه کاسبی کنه 😔