2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیکرو شما قبلا نزده بودین؟ 

من میدونم ماشین خوبی نیست، دختر خالم داشت کلا یک ماه نشد کار کرد خوشش نیمد فروخت. قیمتشم خیلی بالا نیست. ظاهرش قشنگ نیست خیلی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
این تاپیکرو شما قبلا نزده بودین؟  من میدونم ماشین خوبی نیست، دختر خالم داشت کلا یک ماه نشد کار ...

نه من این تاپیکو نزده بودم از چه لحاظ مشکل داشته؟

بداهه،مثل ادامه شعر.
شنیدم خیلی سواری خوبی داره از لحاظ موتوری هم قویه تنها اشکالش پر مصرفیشه خیلی خیلی

نسبت به چه ماشینی پرمصرفه؟

نسبت به کوئیک و ساینا بیشتره، شبیه ۲۰۶ هست تقریبا.

ولی نسبت به اتوماتیکها، مثلا نسبت به دنا اتوماتیک کم مصرف تره...

من میخواستم‌بخرم  دوستم خرید راضی نبود زود فروخت ، منم منصرف شدم  جون نداره ، تو سر بالا ...

نسبت به ماشینای ایرانی بهتر نیست؟

به نظرتون کیا پیکاتو بگیرم بهتره؟ 

بداهه،مثل ادامه شعر.
شما داشتین؟ راضی بودید؟

ماشین خیلی قوی و پرقدرتی نیست.

ولی من خودم نسبت به ایرانیا بیشتر می‌پسندم. 

چون به نظرم هم طراحیش قشنگتر از ایرانیا هست، هم یه سری امکانات داره که توی هم قیمت های خودش ندارن.

واسه شهر و زیر پای خانمها که هر روز مسافرت نیستن و ممکنه فشار کمتری به ماشین بیارن خوبه.

من خودم پیکانتو نمیپسندم، ولی فکر کنم از لحاظ قیمتی اختلافشون زیاده، نیست؟

اون کیا هست به نظرم بهتره. 

نه من این تاپیکو نزده بودم از چه لحاظ مشکل داشته؟

عزیزم همین دیشب فکر میکنم این تاپیک رو زده بودن کاربرا اطلاعات داده بودن. 

بحث اول ظاهرش که خیلی قشنگ نیست. 

بحث دوم کم میاره ماشین خصوصا مسافرت یا جاده های لیز و راه های طولانی خسته کننده میشه. 

میگفتن اتوماتش هم کامل نیست نیم اتوماته

شما میخواید بخرید؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
داداشم 206 و چری تیگو فایو داره، دوستش داره گفته خییللییی زیاده نسبت به اینا

والا توی مشخصات فنی اینطوری ننوشتن.

۲۰۶ و اچ سی در یه حدن، حالا نیم لیتر کمتر و بیشتر.

تیگو ۵ نمیدونم، البته که تیگو ۵ موتوری و قیمتی با این ماشین در یه سطح نیست.

ولی تا جایی هم که تجربه ام هست , اچ سی رو جز پرمصرف ها در ماشین های هم رده خودش ندیدم.

عزیزم همین دیشب فکر میکنم این تاپیک رو زده بودن کاربرا اطلاعات داده بودن.  بحث اول ظاهرش که خی ...

بله تصمیم دارم بخرم ولی بین کیا پیکانتو اتومات و اچ سی موندم بین ماشینای داخلی چی خوب هست؟ لطفا میشه لینک تاپیکو بدید؟ ممنونم عزیزم🧡

بداهه،مثل ادامه شعر.