2777
2789
عنوان

دکتر ماندگار متخصص قلب- خواهشا اونایی که تجربه دارن بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 39483 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، پرفسور ماندگار سال 90  منو عمل کردند، البته وضع من اضطراری بود و توسط پزشک معالجم استاد ایرج ناظری از پرفسور درخواست عمل شد،  قبل از عمل خارج از اتاق عمل بیهوش کردند و من اصلا اتاق عمل را ندیدم، بعد از عمل هم هرروز دکتر ناظری منو ویزیت کردند دو بار هم دکتر ماندگار منو ویزیت کردند، کارشان بسیار عالی بود، چون من شرایط خوبی نداشتم.

خانم فریده تروخدا اگر اشنا دارید و میتونید از دکتر ماندکار وقت بگیرید به من کمک کنید خواهرم تو سی سی یو هستش تشخیصشون عمله. اگر میتونید کمکم کنید به این شماره  اس بدید.  اورژانسیه  09123972585

سلام دوستان..خواهش میکنم جون عزیزاتون براتون مهم باشه...خواهشا گول ظاهر واسم یک دکتر نخورید...شاید اگربیمارتون ببرید بیمارستان رجایی تهران دکترها دلسوز وخوبی که با هزینه کمتر و وجدان بیشتر به بیمارتون رسیدگی کنن...خدا روشاهد میگیرم اون روز که مطب دکتر ماندگار وقت گرفته بودم ومنتظر نوبت بودم حداقل۶نفر با خطا پزشکی دکتر روبه رو شده بودن...دریچه هاشون پس زده بود برای بعضی ها اون سیمی که قفسه سینه رو میبندن سیمه خراب بوده وبدن پر عفونت ومشکل شده..همونجا به ما دکتر یوسف نیا معرفی کردن که حداقلش این بود که خودش عمل و انجام میداد ترخدا چشمهاتون وباز کنید.

سلام دوستان بطور اتفاقی ب گفتگوی چند دوست خانم بر خوردم ک در مورد یک شخصیت مهم کشورمان جناب آقای دکتر ماندگار اظهار نظر کرده و ب قضاوت نشستند

اخلاق حرفه ای و شناختم از ایشان و طبابتشان موجب شد ک ب هموطنان عزیز این اطمینان را بدهم ک هیچکدام از این اظهار نظرها صحت ندارد

بسیار متاسف شدم ک علاوه بر اینکه قضاوت بی شناخت و بی دلیل در مورد اشخاص و بخصوص شخصیت‌ها یکه امید سلامت جامعه هستند کار خطا و گناه است بلکه ممکن است ذهن افرادجامعه نیز دچار شک و تردید شود ک این خود گناه بزرگتریست 

آقای دکتر ماندگار در کمال صحت و سلامت هستند  جراحی حاذق با سابقه درخشان چندین ساله   انسانی با تقوی بی تکبر  ک رضایت و سلامت بیماران را در اولویت قرار می‌دهد و کل تیم پزشکی را موظف ب پاسخگوی بیماران میکند

سلامتی مهمترین موضوع زندگی همه ماست   بیایید مهربان باشیم و با اظهار نظر شخصی و بدو ن شناخت قضاوت نکنیم

هر سوال  مشکل   انتقادی دارید با شماره    

09126973464 تماس بگیرید  

سلام، پرفسور ماندگار سال 90  منو عمل کردند، البته وضع من اضطراری بود و توسط پزشک معالجم استاد ا ...

من یه سوال داشتم ازاتون بیمار دکتر علیرضا ناظری هستین ؟ پسر استاد ناظری هستن ایشون قرار بود که پیش ایشون ویزیت شم اما ایران نیامدند هنوز

عزیز حدود یک سال پیش پدر من رو عمل کردند الان هم بیمارستان شریعتی ویزیت میکنند درمانگاه قلب بیمارستان شریعتی فقط دقت کنید بیمارستان قلب نرید داخل بیمارستان شریعتی هستش

عزیز حدود یک سال پیش پدر من رو عمل کردند الان هم بیمارستان شریعتی ویزیت میکنند درمانگاه قلب بیمارستا ...

سلام ببخشید هنوزم بیمارستان شریعتی میان؟ دیگه چه دکتری رو میشناسید که تخصص قلب و کارش خوب باشه من شهرستانم شناخت ندارم توروخدا راهنماییم کنید فقط بیمارستان رجایی رو شنیدم خوبه دیگه نمیدونم ممنونم ازت

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

لطفاً قبل از اینکه به خاطر نام آقای دکتر جان عزیزانتان رو بهشون بسپارید سری به مطب ایشان بزنید و حتما با چند بیمار مختلف همکلام بشید، من وقتی برای مشاوره جراحی تعویض دریچه مادرم که طبق نظر کمیسیون پزشکی باید همزمان با عمل ارتوپی پا انجام میشد مراجعه کردم علاوه بر رفتار زننده منشی ایشان، با بیماران که صحبت کردم کم نبودن بیمارانی که با گذشت دو ماه هنوز سرپا نشده بودن که چون مادربزرگم این عمل رو انجام داده بودن برام جای تعجب داشت. نهایتاً هم آقای دکتر خیلی مودبانه فرمودن بله عمل کردن برای ایشون اورژانسیه ولی من حوصله کار با یک تیم پزشکی دیگه در اتاق عمل رو ندارم!!!