2777
2789
سلام. بچه ها کسی تا حالا از دکتر ماندگار (متخصص قلب) نوبت گرفته؟ برای چند ماه بعد وقت میده؟ از بیمارستان باید وقت بگیرم یا از مطبش؟ ویزیتش چقدره و آیا خودش ویزیت میکنه؟ خیلی مهمه برام اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آنی جان
پدرم را دو سال پیش دکتر ماندگار عمل کرد .همه مدارکش رو بردیم دادیم مطب گفتند باید بخوانیم چند روز بعد جواب دادند .اما پدرم فقط تو اتاق عمل ویزیت یکی دو روز بعدش دکترو دید.ویزیت قبل و بعد عمل را همکارانش انجام می دادند.دکتر فقط عمل کردوتوی بیمارستان دو بار سه بار بعد عمل آمد.بعد از آن هم اطلاعی از عمل کردن ایشان ندارم.
شوهر من بیمار دکتر ماندگاره
برای وقت دادن معمولا چند ماه بعد وقت میده
منشیش همه کارش هست
یه تیم پزشکی داره تو مطبش که معمولا اونا ویزیت میکنن و خودش بیمارهای معمولی رو ویزیت نمیکنه
فقط حین عمل میاد عمل میکنه و چند روز بعد میاد برا ویزیت
یعنی این تصور که از دکترهای دیگه دارین که برین پیشش و معاینه بکنه و اینا رو در مورد ماندگار نداشته باشین
تیم پزشکیش انقدر خوب هستن که مورد تایید خودش هستن البته
تیم پزشکی هم به خوبی خودش هستن
هر ازمایش و عکس و هر کاری لازم باشه تو بیمارستان مهر؟؟ اسمش دقیقا نمیدونم انجام میده و نتیجش رو خودش میبینه
ممکنه وقتهاش اینور اونور هم بشه چون زیاد میره خارج یا عملهای غیر منتظره که میهر شهرهای دیگه

بازم چیزی خواستی بپرس
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
من هم شهرستان زندگی میکنم
بله برا چندماه بعد وقت میده
ویزیتش هم فکر کنممممم 20 تومن بود که شماره حساب میده واریز میکنیم بعد میریم
یعنی طوری نیست که بریم اونجا پول بدیم

ولی منشیش ادم خیلی خوبی هست.و همه کاره دکتره.......به معنی واقعی همه کاره.....شاید بگین که ازشهرستان هستین و اینا برای اولین فرصت وقت بده
ادم منصف و خوبی هست
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!